Search
Close this search box.
461296_ofkosecina2_f
VREME ČITANJA: 2 min

TEŠKO DA MOŽE BOLJE OD OVOGA: Prelazni rok po ugledu na klubove iz jačih rangova takmičenja!

Navijači će uživati tokom prolećnih utakmica.

Nakon tri vezane sezone u okviru okružnog ranga, ekipa OFK Osečine vratila se u Kolubarsko-mačvansku zonu prošle takmičarske godine, gde se uglavnom i nalazila u protekle dve decenije.

Trenutno se sastav Osečine nalazi na sedmoj poziciji sa učinkom od četiri trijumfa, sedam remija i tri poraza, i to je dovelo do toga da ekipa ima najmanje utakmica bez osvojenih bodova, od svih ostalih rivala u ligi.

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra, i u dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka promovisana su pet pojačanja.

Nebojša Stevanović (28) prvi je novajlija u redovima Osečine, reč je o fudbaleru koji je prethodnu polusezonu proveo u prvoj ligi Republike Srpske. Stevanović igra na poziciji ofanzivnog veziste, ali može odgovoriti zadacima i na mestu iza napadača.

Dvadesetogodišnji krilni fudbaler, Aleksandar Pavlović u nastavku sezone braniće boje Osečine. U dosadašnjoj karijeri bio je član Mačve, Budućnosti i Rađevca, gde je imao poslednji angažman, bio je interesantan upravi i tokom letnjeg prelaznog roka, ali tada nije došlo do dogovora. 

Napadačka linija tima ojačan je dolaskom Filipa Jovičića (23), koji takođe dolazi iz prve lige Republike Srpske. Karakteristike trećeg zimskog novajlije Osečine su velika snaga i visina, kojom dobija duele u protivničkom šesnaestercu.

Sergej Grujić (20) će sa Pavlovićem nakon Rađevca deliti svlačionicu i na novoj adresi. Fudbaler koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u veznom redu, bio je član Loznice i Zemuna, i već sada ima pozamašno iskustvo. 

Seriju dosadašnjih predstavljenih novajlija zatvara momak koji je prošao omladinsku škole Mačve, Nemanja Žarković (18). Reč je o fudbaleru koji ima status “bonus” igrača, i koji će na proleće konkurisati za poziciju krila.

Po dosadašnjim potezima uprave, igrački kadar Osečine će biti dosta jači za prolećne izazove, koji startuju 16/17 marta.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone

VREME ČITANJA: 2 min

TEŠKO DA MOŽE BOLJE OD OVOGA: Prelazni rok po ugledu na klubove iz jačih rangova takmičenja!

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone