Search
Close this search box.
598110_vrelo2_f
VREME ČITANJA: 2 min

OPSTANAK SE VIDI SA APENINA: Vrelo Sport krenulo put Italije – tri međunarodne provere uoči nastavka borbe za bodove!

Imaće sjajne uslove da se pripreme za prolećne borbe.

Fudbalski klub Vrelo Sport osnovan je 2015. godine i za manje od jedne decenije stigao je do trećeg stepena srpskog klupskog fudbala. 

Tokom prethodne takmičarske 2022/23 godine u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske sastav iz Vrela je na ubedljiv način, sa čak 20 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac iz Lešnice stigao do šampionskog pehara i plasmana u zapadnu grupu srpskoligaškog karavana, ali je jesenji deo šampionata pokazao svu težinu borbi za trećeligaške bodove.

Ekipa Vrelo Sporta je zabeležila skor od tri pobede, četiri remija i osam poraza i u mesecima pred nama očekuje ih grčevita borba za opstanak.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe, sastav iz Vrela je krenuo put Italije, gde će u mestu Lignano obaviti završne pripreme, ali i odigrati tri kontrolna meča kroz koje će brusiti formu za ono što ih očekuje.

Već u nedelju 18. februara odmeriće snagu sa ekipom Ankone, a tri dana kasnije sledi duel protiv MK Dejkanija iz Slovenije, da bi se serija mečeva okončala 25. februara utakmicom u Kranju protiv domaćeg Triglava.

Ekipa Vrelo sporta krenula put Italije

– Raspored pripremnih mečeva Vrelo Sporta:

 Ankona (Italija) – 18. februar

MK Dekani )Slovenija) – 21. februar

Triglav Kranj (Slovenija) – 25. februar

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, premijerni prolećni susret u Srpskoj ligi Zapad Vrelo Sport će odigrati desetog dana meseca marta kada će na svom terenu dočekati lidera šampionata, ekipu čačanskog Borca 1926.

U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe Čačani su ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone

VREME ČITANJA: 2 min

OPSTANAK SE VIDI SA APENINA: Vrelo Sport krenulo put Italije – tri međunarodne provere uoči nastavka borbe za bodove!

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone