Search
Close this search box.
593191_napredak-partizan-34_f
VREME ČITANJA: 2 min

NOVI IZAZOV U KARIJERI: Nakon četiri i po godine van granica naše zemlje, došlo je vreme za povratak!

Odličan fudbaler.

Kulski Hajduk ove zime pauzu provodi na 12. poziciji Srpske lige Vojvodine, sa bodovnim saldom na koti 16. Plasman u donji deo tabele “upalio je alarm” u klubu, i uprava je odlučila da u određenoj meri izmeni tim za nastavak sezone.

Ekipu će sa klupe predvoditi aktuelni selektor Amaterske reprezentacije Fudbalskog saveza Beograda, Saša Stojadinović. Što se tiče promena u igračkom kadru, u dosadašnjem transfer periodu redom su opremu Hajduka zaduživali Veljko Pajović, Branislav Pjošta, Aleksandar Dimitrić, Vasilije Novaković i Marko Marinković.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja, dvadesetpetogodišnji Luka Stevanović stigao je u Kulu. Reč je o centralnom vezisti koji stiže iz Grčke, konkretno iz kluba po imenu

Fostiras.

Stevanović je prošao omladinsku školu OFK Beograda, seniorsku karijeru je započeo u Napretku iz Kruševca, za koji je nastupao u okviru Super lige Srbije u sezoni 18/19. Nakon nastupa u našoj zemlji, leta 2019. ide u Grčku gde je u protekle četiri i po godine bio član nekoliko klubova. 

Luka je ove zime dobio ponudu da se vrati u našu zemlju, i da nastupa u okviru Srpske lige Vojvodina, što je on i prihvatio, i predstavljaće veliko pojačanje treneru Stojadinoviću za nastavak prvenstva. U proteklom periodu je van granica naše zemlje stekao određeno iskustvo, i partijama u Hajduku može biti na “novom početku” u svojoj karijeri.

Prolećni deo prvenstva Hajduk otvara trećeg marta na gostovanju Borcu iz Šajkaša, prvi duel ova dva tima završen je remijem, bez golova.

Izvore: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

NOVI IZAZOV U KARIJERI: Nakon četiri i po godine van granica naše zemlje, došlo je vreme za povratak!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina