Search
Close this search box.
565623_danilojanjatovic1_f
VREME ČITANJA: 1 min

STOPAMA RAMBA PETKOVIĆA: Srbiju zamenio Kopakabanom! Mladi fudbaler se seli u Brazil – razlog njegovog odlaska oduševiće sve!

Okrenuo je novu stranicu svoje karijere.

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 18 osovjenih bodova.

Za razliku od prethodne sezone kada su celokupnu takmičarsku godinu proveli u grčevitoj borbi za osptanak, Zrenjaninci su tokom jeseni zabeležili skor od pet pobeda, tri remija i sedam poraza, što se može smatrati zadovoljavajućim ostvarenjem, ali će ekipa u nastavak takmičenja ući bez stamenog štopera Danila Janjatovića.

Ono što je dva mestra vioki centralni bek najavio tokom prethodnih meseci, sada se i obistinilo.

Naime, njegova devojka srpska odbojkaška reprezentativka Aleksandra Uzelac, ove zime je psotala članica Fluminensea iz Rio de Ženeira, a sa njom je put zemlje fudbala, kafe i sambe otputovao i mladi fudbaler sa jasnom željom da karijeru nastavi u Brazilu.

Tim povodom, sada već bivši član zrenjaninskog kluba je izjavio:

– Stigao sam 30. novembra, a šest dana kasnije počeo sam da treniram. Menadžer treba da mi pomogne oko kluba, ali više Aleksandra. Želim da igram sa „kariokama“ i ostajem ovde za drugi deo sezone, verovatno koliko i ona – istakao je Janjatović za “Sportski žurnal”.

Danilo Janjatović se otisnuo put Brazila i ostaje da se vidi hoće li još jedan srpski fudbaler, nakon legendarnog Dejana Ramba Petkovića, zaludeti Brazilce i ostvariti karijeru vrednu pažnje.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

STOPAMA RAMBA PETKOVIĆA: Srbiju zamenio Kopakabanom! Mladi fudbaler se seli u Brazil – razlog njegovog odlaska oduševiće sve!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina