Search
Close this search box.
RADNICKI-ZRENJANIN
VREME ČITANJA: 2 min

ODLAZE POPOV I RANĐELOVIĆ

ZRENJANINCI ODRADILI POSLEDNJI TRENING U OVOJ GODINI, POČELO RENOVIRANJE EKIPE

U balonu Akademije Bambi, igrači Radničkog odradili su poslednji trening u ovoj godini. Milan Stojanoski, šef stručnog štaba, planirao je da pogon ostane na okupu do polovine decembra, ali morao je da promeni odluku. Imali smo zakazanu utakmi sa Jedinstvom, ali Karađorđevčani nisu mogli da se sakupe i morali smo da otkažemo. Bilo je u planu i da se sastanemo sa Teleoptikom u Zemunelu ali šestorica igrača su u gripoznom stanju i ostali smo bez provere. Imali smo ih na probi, želeli da proverimo njihove mogućnosti, pa sam odlučio da idu na odmor – istakao je Stojanoski.

Danijel Vukmirica, direktor kluba, najavio promene u igračkom kadru:

– Idemo na raspust ranije od planiranog i ostali smo bez dvojice igrača. Golman Miloš Ranđelović, iz porodičnih razloga, napustio je klub i dobio je ispisnicu, došao je tokom leta, ali izašli smo mu u susret. Napadač Stefan Popov tražio je razgovor i postavio uslov koji nije finansijske prirode, već pozicije u timu i odgovorio sam da može da promeni sredinu. U stanju smo da nadomestimo odlazak svakog igrača.
Prvih sedam mečeva jesenje sezone branio je Ranđelović, preostalih osam Andrej Nosanju kategoriji bonus igrača. Popov je na terenu proveo 1.006 minuta i postigao je tri gola. Za njega su i ranije bili zainteresovani neki od srpskoligaških i klubova Vojvođanske lige.

STRUČNI ŠTAB

Radnički je pojačao stručni štab u omladinskom pogonu. Direktor Vukmirica imenovao je dvojicu novih trenera.

– Čekali smo pauzu da kompletiramo trenerski kadar. Miloš Žeravica bio je zadužen za omladince i kadete, a nasledio ga je Vladimir Vorgić, nekadašnji igrač Proletera i drugih klubova, već je radio sa mlađim uzrastom. Pioniri će da budu u nadležnosti Predraga Manojlovića, bio je trener u nekoliko klubova Vojvođanske lige i radio je sa najmlađima. Kod seniora ostaje sve isto, Milan Stojanovski je šef, pomoćnik Srđan Zakić, a Goran Gavrilović zadužen je za rad sa golmanima — kaže Vukmirica.

SKUPŠTINA

Radnički će uskoro održati Izbornu skupštinu. Delegati će birati članove novog saziva najvišeg klupskog organa, predsednika i članove Upravnog odbora.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ODLAZE POPOV I RANĐELOVIĆ

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina