Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Važan šraf u redovima lidera napušta klub – oproštaj je bio emotivan!

U životu sve ima svoj početak i kraj.

Fudbaleri kruševačkog Trayala nezadrživo grabe ka šampionskoj tituli i povratku u prvoligaški karavan iz kojeg su spletom okolnosti ispali po okončanju takmičarske 2022/23 sezone.

Pod rukovodećom palicom trenera Ivice Momčilovića, popularni “gumari” su tokom nedavno okončane jeseni u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana ostvarili stoprocentni učinak. U 15 odigranih mečeva zabeleženo je isto toliko pobeda uz fantastičan gol količnik od 38 datih i svega šest primljenih pogodaka.

Kruševljani već sada imaju čak 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani pirotski Radnički, ali će u nastavak takmičaenja ući osetno oslabljeni.

Naime, usled privatnih obaveza ekonom Trayala Dragica Mihajlović napušta klub, a tim povodom “gumari” su upriličili oproštaj koji će svima ostati u sećanju.

Istevremeno se klub na emotivan način oprostio od važnog šrafa putem društvenih mreža:

– Zbog privatnih obaveza naš ekonom Dragica Mihajlović više neće biti deo kluba. Ovom prilikom joj se zahvaljujemo na predanom radu jer je u svakom trenutku vodila računa da se “gumari” prikažu u blistavom izdanju i opremi na kojoj se nikada nisu videli tragovi prethodnih utakmica.

Prigodne poklone gospođi Mihajlović uručio je šef stručnog štaba Ivica Momčilović.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok