Search
Close this search box.
Ветерани
VREME ČITANJA: 3 min

DO NEDELJE KOTIZACIJE „U POLA CENE“ ZA UČEŠĆE NA DNEVNIKOVOM TURNIRU: Parking servis sa pet ekipa

Kotizacije za učešće na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu, po promotivnim cenama, važe do kraja nedelje. Pravo na učešće svojih ekipa „ u pola cene“ iskoristio je „Parking servis“, društveno odgovoran kolektiv, koji sportskim angažmanom zaposlenih daje primer svima šta i koliko znači fizička aktivnost radnika.
Redovnim učešćem na radničkim sportskiom igrama i radničkim olimpijadama odaju kolektiv sa visoko razvijenom sinergijom zaposlenih sa rukovodstvom firme, čija je podrška uočljiva i na Dnevnikovom turniru. Parking servis će u 59-godišnju istoriju našeg sportskog ponosa ugraditi pet svojih ekipa: dve u seniorskoj i po jednu ekipu u konkurenciji veterana, omladinaca i kadeta.

  • Jeste, nama je najvažnije da učestvujemo i da sopstveni nivo baratanja loptom uporedimo sa ekipama na tako prestižnom takmičenju – komentar je vođe ekipe „Parking servisa“ Dragana Todorića, koji je svojevremeno na turniru učestvovao kao član čuvene ekipe FU-BO-DŽU (fudbal, boks i džudo), sa Acom Kovačevićem, Obadovom, Sikirićem i braćom Kačar. – Prošle godine sportska sreća nam je okrenula leđa. Vodili smo sa 2:1 i na kraju izgubili sa 3:2 od ekipe koja je kasnije dogurala do finala. Sada ćemo da pokušamo na dva fronta u seniorskoj konkurenciji, koju predvodi Milan Stepanov, sa igračima KMF Novi Sad. Veterani su, sa Milošem Krasićem, redovni učesnici Lige vetarana u velikom fudbalu. Uz naše radnike računamo ove godine i na majstora na petobanci kakav je Filipović, ali i na Mileta Jeličića, koji je četiri puta bio proglašavan za najboljeg golmana turnira. Radovali bismo se i mi i posetioci u dvorani da nam se pridruži i veliki Milan Lane Jovanović. Ubeđen sam da će nam se Lane pridružiti, bude li zdrav i oran za igru, da se, u paketu sa Krasketom, predstavi publici na Spensu.

Posetiocima TV aparati i bicikli
Generalni sponzor 59. Dnevnikovog turnira u malom fudbalu je hotel „Fontana“ iz Vrnjačke Banje“, a „zlazni sponzor“ kompanija Merkur iks tip. Fond nagrada na turniru dupliran je u odnosu na prvu godinu od reafirmacije takmičenja, a za trećinu u odnosu na takmičenje pre godinu damna i iznosi rekordnih dva milona dinara. Zahvaljujući svim sponzorima i prijateljima Dnevnikovog takmičenja, na predstojećem turniru proširili smo asortiman nagrada za gledaoce. Ostaju novčane nagrade od 5.000, 10.000 i 15.000 dinara za posetioce koji loptu probace kroz krug prečnika pola metra na tabli veličine turnirskog gola. Uz te nagrade, posle svake utakmice, svakog takmičarskog dana, na osnovu serijskog broja na ulaznicama, delićemo jedan TV, dva bicikla i još vrednih nagrada, koliko je i utakmica na turniru

Prijave za učešće na Dnevnikovom turniru, po promotivnim cenama, važe do kraja nedelje. Staju: seniori i veterani 10.000, omladinci (2005. god.), kadeti (2007.), pioniri (2009.), petlići (2011.) i poletarci (2013.) 8.000 dinara. Od ponedeljka, 4. decembra prijave su duplirane.

Direktor turnira Veselin Vilotejević, u izjavi za medije, zadovoljno je primetio da je veliki broj ekipa u mlađim uzrastima svojim prijavama podržalo ideju o podmlađivanju takmičenja. Tako je u konkurtenciji pionira preostaslo još samo jedno mesto u „kosturu“ takmičenja, po dva mesta čekaju na poletarce i kadete, četiri mesta ima u konkurenciji petlića, dok je za omladince predvišeno još šest mesta.

Javni žreb za sve kategoprije učesnika je u sredu, 13. decembra i biće prenošem na kanalu kompanije „zlatnog sponzora“ Merkur iks tip. Prve utakmice su u subotu, 16. decembra, a finalni deo je u nedelju, 14. januara.

L. Bakmaz

Izvor: dnevnik.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 3 min

DO NEDELJE KOTIZACIJE „U POLA CENE“ ZA UČEŠĆE NA DNEVNIKOVOM TURNIRU: Parking servis sa pet ekipa

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina