Search
Close this search box.
551971_capture_f
VREME ČITANJA: 1 min

DERBI KOLA PRIPAO DOMAĆINU: Na stadionu u Krčagovu se slavi titula jesenjeg prvaka!

Minimalac dovoljan za pobedu.

U okviru 13. kola Zapadno-moravske zone ekipa Jedinstvo Putevi, ugostila je tim iz Prijepolja (Polimlje). Domaći su u meč ušli sa prve pozicije na tabeli, dok ih gosti prate sa trećeg mesta.

Na stadionu u Krčagovu u okviru derbija jesenjeg dela prvenstva, viđena je takmičarska utakmica sa puno taktičkih detalja, uglavnom se vodila borba na sredini terena. Nekoliko šansi na obe strane, ali ne dovoljno dobre da se rezultat promeni. 

Na samom startu drugog poluvremena, neoprezan start gostujućeg fudbalera u šesnaestercu imao je za posledicu da glavni sudija pokaže na “kreč”. Siguran sa bele tačke bio je Đorđe Lazović, 1:0.

Nakon ovog vođstva domaćina, utakmica je postala  dinamičnija i otvorenija, što se i pokazalo sa nekoliko stvorenih šansi od strane obe ekipe, ali se rezultat nije menjao. Sudija nije bio bez posla pa je pokazao i nekoliko žutih kartona u kratkom vremenskom intervalu, što govori da je meč bio borben.

Poslednjih 15 minuta gostujući igrači su dodatno pojačali pritisak, preuzeli su posed lopte, napadali, stvorili nekoliko prilika, ali nisu uspeli da dođu bar do izjednačujućeg pogotka, po svemu viđenom nerešen rezultat je delovao kao najpravedniji ishod meča.

Sa poslednjim sudijskim zviždukom počelo je slavlje domaćih igrača, koji su utakmicu pre odlaska na zimsku pauzu postali jesenji prvaci.

U narednom kolu Polimlje dočekuje Jedinstvo ( Konjevići ), dok Jedinstvo Putevi putuje u Novu Varoš kod Zlatara

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone