Search
Close this search box.
670-3-_1_
VREME ČITANJA: 2 min

MANJAK KVALITETA SVE OBJAŠNJAVA

Serija Bečejaca za zaborav! To bi u najkraćem moglo da se kaže za minule četiri prvenstvene utakmice. Ne samo da nisu osvojili nijedan bod, nego nisu postigli ni gol, a primili su, čak, 11. Dodali se tome da im se na prethodnih devet utakmica mreža tresla 13 puta, onda je svaki dalji komentar suvišan.- Prvo sam napadače pitao da li imaju neki problem kada ni iz najpovoljnijih prilika ne uspevaju loptu da pošalju u mrežu. Nisam dobio nikakav odgovor. Što se odbrane tiče, to je već druga priča. Igrao sam štopera, prenosim moje iskustvo igračima na treninzima, ali kad utakmica dođe…

Prosto je neshvatljivo koliko su moji igrači stajali daleko od protivničkih i omogućavali im da prime loptu i potom imaju niz mogućnosti za odigravanje. Već na zagrevanju sam primetio da im nedostaje energija, što se, na žalost, prenelo i na utakmicu. Posle neprespavane noći shvatio sam da je, ipak, u pitanju manjak kvaliteta i, iskreno, ne vidim kako izaći iz ovog ćorsokaka. Nama je problem kada jedan igrač izostane, a kada protiv Jedinstva nisu mogla petorica da igraju, onda se dešava ono što se u subotu desilo, veli trener Bečejaca Damir Dakić.


Momcima sa Tise od Sremaca, izgleda, samo Rumljani leže. Pobedili su i Sloven i Prvi maj identičnim rezultatima 2:1 na gostujućem terenu. Ostali su lako izašli na kraj sa Bečejcima. Dobro je da u preostala dva kola jesenje polusezone više ne igraju sa sremskim ekipama. Ali, kako u poslednje vreme igraju, pitanje je kako će proći u Kuli sa tradicionalno neugodnim Hajdukom, odnosno sa Elemircima u poslednjem kolu pred svojim navijačima. Bilo kako bilo, bodovna zimnica pred odlazak na odmor neće bitizavidna, paćenastavak prvenstvenog karavaa biti itekako težak i neozvestan.

V. Jankov

Česta slika pred golom Bečejaca – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

MANJAK KVALITETA SVE OBJAŠNJAVA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina