Search
Close this search box.
547802_omladinac2_iff
VREME ČITANJA: 1 min

Nekadašnji zonaš nastavlja da deli lekcije – Omladinac odneo ceo plen iz Čajetine!

Ekipa iz Zablaća nastavlja s sjajnim rezultatima u aktuelnoj sezoni.

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća prethodne 2022/23 sezone ubedljivo su stigli do šampionskog pehara u okviru Zone Zapadno-moravske, što im je omogućilo i plasman u viši rang, Srpsku ligu Zapad.

Na startu nove takmičarske godine sportski kolektiv iz Zablaća nije najsjajnije startovao. U prva tri prvenstvena duela osvojen je samo jedan bod, ali su zatim pokazali partije koje su se od njih očekivali i ekipa je serijom pobeda stigla u gornji deo tabele i u ovom momentu pozicionirana je odmah iza apsolutnih favorita iz Priboja, Čačka i Loznice.

U okviru 12. takmičarske runde Omladinac je gostovao u Čajetini gde je nakon više od decenije i po odigrao meč u borbi za bodove protiv ekipe Zlatibora.

Nekadašnji superligaš je smatran favoritom, ali je u veoma neizvesnom susretu Omladinac uspeo da zabeleži trijumf rezultatom 3:2.

I u narednom kolu ekipu Omladinca očekuje veliko iskušenje, s obzirom da će dočekati novopazarsku Jošanicu, dok će Zlatibor probati da stigne do bodova na gostovanju u Gornjrm Milanovcu u meču protiv Takova.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone