Search
Close this search box.
ZELEZNICAR-INDJIJA
VREME ČITANJA: 1 min

INĐIJCI NE PRESTAJU DA ODUŠEVLJAVAJU

Fudbaleri Železničara iz Inđije savladali su kao gosti OFK Bečej 1918 i sačuvali prvu poziciju u Srpskoj ligi Vojvodina. Tokom celog meča kontrolisali su zbivanja na terenu i na kraju zasluženo slavili.

– Zadovoljni smo igrom i rezultatom, dobro smo ušli u utakmicu. Bečej je tim iz vrha, odigrali smo odličan meč i zasluženo smo osvojili bodove – kaže Vladimir Livaja, šef stručnog štaba.

Inđijci kao novajlije beleže odlične rezultate i od drugog kola ne znaju za poraz.

– Igramo rasterećeno, ušli smo u sjajnu seriju i nismo primili gol već sedam kola. Za sada nam je cilj da ostanemo u ligi, a videćemo šta bismo još mogli da uradimo. Planski smo radili letos na dovođenju novajlija, ali napominjem da za sada ne razmišljamo o tome da bismo mogli da budemo prvi, radićemo da se u budućnosti još više kadrovski pojačamo. Finansije su ključ svega, teren takođe igra bitnu ulogu, trenutno imamo problem jer je u lošijem stanju, a tu igraju i fudbaleri Inđije. Ne kriju oduševenje ni navijači Železničara zbog činjenice da se njihov tim nalazi na vrhu. Svi nas pitaju šta ako uđemo u viši rang, ali idemo postepeno, pa dokle stignemo – jasan je Livaja.

S. Krgović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

INĐIJCI NE PRESTAJU DA ODUŠEVLJAVAJU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina