Search
Close this search box.
670-1-1
VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI ĆE POKUŠATI DA SE OPET VRATE NEPORAŽENI IZ RUME

Pobedonosni het-trik Bečejaca je iza njih i napravili su skok na tabeli, pa se baškare na „koti 4“. Sada im sledi gostovanje u Rumi, gde ih dočekuje Prvi maj. Na startu nove sezone su već bili u Rumi, gde su pobedili Sloven (2:1), pa bi voleli da se, opet, vrate neporaženi iz Srema.

– Sve sem poraza u ovom trenutku bio bi rezultat po meri. Jer, bićemo hendikepirani neigranjem kapitana Tutnjevića zbog nagomilavanja kartona, mladog Nonina zbog povrede, Tomčića zbog poslovnih obaveza, a Kobiljski se ženi. Odsustvo četvorice igrača za nas je veliki hendikep. Ali, poznato je u sportu da koga nema, bez njega se može i mora. Pokušaćemo da popunimo praznine i borbenom igrom pariramo kvalitetnom rivalu, koji na svom terenu igra dosta agreaivno i nadahnuto, pa nam neće biti lako, veli trener Bečejaca Zoran Levnaić.

U svakom slučaju trener Levnaić će morati da kombinuje sa sastavom, a da li će uspeti da pogodi zavisi i od rivala.

– Mi smo u naletu sa tri uzastopne pobede, pa putujemo u Rumu sa dodatnim samopouzdanjem. Bilo bi lepo da pobedimo, jer bi tri boda bila adekvatan svadbeni poklon saigraču Žarku Kobiljskom, dodaje Nikola Tomić.

Sam Žarko Kobiljski je ove nedelje opsednut pripremama za svadbeno veselje, ali našao je vremena da poželi saigračima sreće i da se vrate iz Rume ozarena lica kao sa ovosezonske premijere protiv Slovena.

– Uz maksimalnu borbenost imamo potencijal koji može da se nosi sa svima u ligi. Znamo da naš nekadašnji trener, a sada kormilar sa klupe Prvog maja Milan Belić gaji napadački fudbal, što nama pruža mogućnost da polukontrama i kontrama ne samo pripretimo, nego i nešto više uradimo, zaključuje Žarko Kobiljski.

Suđenje u Rumi povereno je Dušanu Pjevcu iz Temerina, kome će asistirati Nemanja Malešević iz Novog Sada i Vladimir Miodanić iz Veternika, dok će delegat FSV biti Dmitar Vujaković iz Bačke Palanke.

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI ĆE POKUŠATI DA SE OPET VRATE NEPORAŽENI IZ RUME

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina