Search
Close this search box.
670-2-3
VREME ČITANJA: 2 min

VOJVODINA IZ BAČKOG GRADIŠTA GOSTUJE U BAČKOM PETROVCU

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta u nedelju gostuju u Bačkom Petrovcu, gde ih dočekuje Mladost. Biće to treće odmeravanje snaga Voše u aktuelnoj sezoni sa „mladostašima“. U prethodna dva, protiv turijska i apatinske, bili su uspešni, pa sada svi razmišljaju o pobedničkom het-triku sa imenjacima.

– Neće nas zavarati nešto slabiji start Petrovčana. Ustvari, to nam otežava posao, jer će oni sada uložiti maksimum truda da pobede i uhvate priključak sa ekipama iz sredine tabele. Ali, mi smo spremni da se nadigravamo sa svima, pogotovo sada kad smo vezali dve pobede i približavamo se gornjem delu tabele. Očekujem dobru utakmicu u Bačkom Petrovcu, a što se rezultata tiče želja nam je da se vratimo neporaženi. Neće to biti lako ostvrljivo, jer su Petrovčani prava domaćinska ekipa i pred svojim navijačimo pružaju najbolje igre, ali mi dobro radimo i imamo razloga da se nadamo, veli trener Vojvodine Lazar Dabižljević.

Petrovčani su trenutno 14. na tabeli sa samo pet bodova, što ne odgovara kvalitetu kluba s dugom tradicijom. Gradištanci su popravili utisak pobedama u poslednja dva kola i trenutno su sedmi sa 12 bodova. Nagomilavanje opomena izbacilo je iz stroja Igora Dražića i Miloša Sikimića, što će, svakako, oslabiti Gradištance, ali imaju oni dobar roster i mogućnost da uvek sastave dobar tim spreman da se nadigrava.

Nedeljna utakmca počinje u 15,30 sati. Suđenje je povereno Draganu Trivunoviću iz Sombora, a pomoćnici su imenjaci Miloš Olujac iz Kule i Mološ Martinović iz Sombora, dok će ulogu delegata FSV obavljati Jovan Ilić iz Novog Sada.

V. Jankov

Kapiten Voše Miodrag Pelengić i trener golmana Slobodan Backović – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

VOJVODINA IZ BAČKOG GRADIŠTA GOSTUJE U BAČKOM PETROVCU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina