Search
Close this search box.
1693692372295
VREME ČITANJA: 2 min

Prvi poraz Kikinđana

Hajduk (Kula) – OFK Kikinda 2:1

Stadion: Milan Sredanović u Kuli, gledalaca 250, strelci: 1:0 Ljumović 38.minut, 1:1 Mojsilović 45+1.minut, 2:1 Jovanović 57.minut, sudija: Nikola Čekičević, pomoćnici: Stefan Mijanović i Dejan Bilić, žuti kartoni: Zuvić, Cicmil, Vlaisavljević, Živković, Jovanović (Hajduk), Mirkov, Vukobrat pomoćni trener (OFK Kikinda), crveni karton: Cicmil (Hajduk), Vukobrat (OFK Kikinda).

Hajduk: Zuvić, Cicmil, Savković, Vujović (Plavšić (Petrić)), Vlaisavljević (Marković), Živković, Kočiš, Jovanović, Đurđević, Krneta, Ljumović.

OFK Kikinda: Savkov, Beljić (Đukić), Bencke, Mirkov, Ivanović, Molnar (Radovanović), Mojsilović, Kecman (Lukić), Governer, Barbul (Popeskov), Lolić (Šević).

Dobra fudbalska predstava u Kuli po izuzetno toplom i sparnom vremenu koje nije pogodovalo akterima meča. Kikinđani su došli u Bačku da nastave dobru seriju od 3 pobede, dok su domaći jurili pobedu nakon poraza u Rumi.

U prvom poluvremenu se igralo otvoreno sa par prilika na obe strane. Najbolju su propustili gosti u 21.minutu kada je Ivanović iskosa sa desne strane iz povoljne pozicije pogodio prečku gola domaćih. Uzvratili su domaći u 31.minutu nakon centaršuta sa leve strane  Ljumović je posle udarca glavom pogodio stativu ekipe Kikinda. Hajduk je poveo u 38.minutu. Korner sa desne strane je izveo Jovanović, Krneta je sa ivice kaznenog prostora šutirao i pogodio prečku, nakon gužve u kaznenom prostoru, loptu u mrežu gostiju je sproveo Ljumović 1:0. Ipak u nadohnadi vremena gosti stižu do egala. Dosuđen je slobodan udarac na 22-23 metra od gola Kuljana. Odlično je šutirao Mojsilović i matirao Zuvića 1:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku smo gledali nervozniju igru sa manje prilika. Hajduk je došao do novog vođstva u 57.minutu. Direktno iz kornera sa leve strane gol je postigao fenomenalni Jordan Jovanović 2:1. Zaista sjajan pogodak koji se retko viđa i na najvećoj fudbalskoj sceni. Ostatak meča je protekao u inicijativi Kikinde da dođe do egala. Bilo je par pokušaja, ali bez uspeha. Susret je produžen 7 minuta, igralo se i koji minut duže. Domaći su na sve načine pokušavali da sačuvaju vođstvo, to im je na kraju i uspelo. Konačan rezultat glasi Hajduk 2, OFK Kikinda 1.

U narednom 5. kolu SLV OFK Kikinda dočekuje Naftagas iz Elemira, dok Hajduk gostuje Podunavcu u Belegišu.

Foto: FK Hajduk

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Prvi poraz Kikinđana

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina