Search
Close this search box.
1693253722191
VREME ČITANJA: 1 min

Dvojac na vrhu

Za vikend je odigrano 3. kolo SLV.

U proteklom kolu domaćini su zabeležili 6 pobeda uz 1 trijumf gostiju i 1 nerešen rezultat. Postignuto je 19 golova na 8 mečeva, što je blizu 2,5 pogotka po utakmici.

Dva tima imaju maksimalan učinak, to su Tisa i OFK Kikinda. U derbiju kola Tisa je u Adorjanu pobedila Prvi Maj sa 5:0 i ostala na prvom mestu. OFK Kikinda je takođe bila ubedljiva, na svom terenu je savladala Jedinstvo iz Stare Pazove sa 4:0 i zadržala korak sa ekipom Tise. Bio je ovo prvi poraz tima iz Rume.

Naftagas je stigao do prvog trijumfa. U Elemiru je pobedio Borac iz Šajkaša sa 2:0. Dinamo je u Pančevu bio bolji od Omladinca iz Starih Banovaca sa 1:0. Druga pobeda Pančevaca, dok je Omladinac jedina ekipa bez bodova što je zaista veliko iznenađenje.

Kabel je kod kuće u Novom Sadu remizirao sa Železničarem iz Inđije, bilo je 2:2, mada su gosti bili bliži osvajanju sva 3 boda. Zrenjaninski Radnički je posle 2 startna poraza došao do pobede. U Bačkoj Palanci je pobedio OFK Bačku sa 1:0.

Sloven je trijumfovao u Rumi protiv Hajduka iz Kule rezultatom 1:0. To je bio drugi trijumf Rumljana. Do druge pobede u 3 kola stigao je i Podunavac. Na domaćem terenu u Belegišu savladan je Bečej sa 1:0.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina