Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Atomski fudbal u Bačkoj Topoli

TSC – Partizan 3:3
Svi koji su bili na TSC Areni, pa i oni kraj malih ekrana nisu zažalili. Prvo kolu Super lige Srbije i jedan od derbija kola doneo je mnogo uzbuđenja i dobrog fudbala. TSC i Partizan su podelili bodove 3:3.
Domaći su poveli u 12.minutu posle duže akcije i odličnog šuta Antonića izvan kaznenog prostora 1:0. Partizan je u samom finišu prvog dela preokrenuo. Iskusni Bibras Natho je u 40.minutu šutem sa 14-15 metara matirao Ilića 1:1. Samo tri minuta kasnije odlična akcija crno-belih po levoj strani, ubačena lopta u kazneni prostor i laka egzekucija Belića 1:2. Kada se očekivalo da se ode na odmor sa vođstvom gostiju sudija Milan Mitić je nakon asistencije VAR-a i pregledanog snimka dosudio penal za domaće. Siguran sa 11 metara je bio Ifet Đakovac 2:2. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku još uzbuđenja. Za Partizan je dosuđen kazneni udarac u 55.minutu. Odgovrnost je preuzeo Natho, ali ga je Ilić pročitao i odbranio udarac. Samo dva minuta kasnije posle slobodnog udarca Natha, Marković je glavom tukao, mladi Mihajlo Ilić je postigao gol, ali je opet posle dojave VAR-a Milan Mitić poništio pogodak. U 76.minutu Pantić je na ivici kaznenog prostora povukao Cvetkovića za drugi jedanaesterac za ekipu iz Bačke Topole. Ponovo je šutirao Đakovac, no golman Partizana Stevanović je fenomnalnom intervencijom zaustavio udarac. Beograđani ponovo dolaze u vođstvo u 79.minutu. Posle kornera sa leve strane i slabe reakcije odbrane domaćina sa par metara je novajlija kod Partizana Saldana postigao gol 2:3. I kad se očekivao kraj meča novi hladan tuš za goste. Na isteku petog minuta nadohnade Stojić je glavom posle kornera poslao loptu u mrežu 3:3.
Odličan početak sezone. Partizan je verovatno nezadovoljan sa osvojenim bodom, ali igra crno belih ohrabruje pred nastavak prvenstva. TSC je borbenoću izbegao poraz i pokazao da će se i ove godine boriti za vrh tabele. Stadion u Bačkoj Topoli je bio skoro pun, susret je posmatralo oko 4000 gledalaca.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Atomski fudbal u Bačkoj Topoli

Možda vas zanima

TABELA super lige