Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

PAUNKOVIĆ SA 25 ADUTA

FUDBALERI DINAMA 1945 U POGONU VEĆ DVE NEDELJE

Fudbaleri srpskoligaša Dinama 1945, već drugu nedelju vredno se pripremaju pod nadzorom trenera Dejana Paunkovića. Na treninzima je 25 fudbalera, a Pančevci žele da ostvare bolje rezultate nego u jesenjoj sezoni kad su završili na šestom mestu.

U odnosu na prvi deo tim će biti promenjen i podmlađen, a trener Paunković:

– Imamo mnogo novajlija i mladih fudbalera i svi će imati priliku da se izbore za startni tim i da zaigraju u Srpskoj ligi. Svi vredno rade i izvršavaju obaveze, očekujem da će tako biti i na utakmicama. Cilj je da napravimo dobar sastav, da na terenu delujemo snažno i da atmosfera u klubu bude na pozitivnom nivou, što je osnov za dobre rezultate.

Trener Paunković nametnuo je žestok ritam, a na svakom treningu je 25 fudbalera.

– Ubeđen sam da će mladi tim, uz nekolicinu iskusnijih, napredovati i postizati dobre rezultate. Treninzissu naporni, sve teče po planu i najvažnije da su svi zdravi i orni za rad.

Pančevci su u prvom proveri savladali Brodarac (3:1), a bili su bolji od Borca iz Starčeva (4:1).

– Svi su maksimalno ispunili zahteve, iako je potrebno vreme da se uigramo i da mladići steknu iskustvo za srpskoligaško takmičenje. Odigraćemo još šest utakmica, sa jakim rivalima, i verujem da ćemo spremni dočekati start takmičenja. Sledeći test imaćemo, sutra, sa OFK Beogradom na Karaburmi i svi igrači dobiće priliku. Očekujem dobru proveru, da vidimo kako izgledamo u duelu sa jačim rivalom – istakao je Paunković.

B. Stojkovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

PAUNKOVIĆ SA 25 ADUTA

Možda vas zanima

TABELA super lige