Search
Close this search box.
1688411670420
VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninci startovali sa radom

Fudbaleri Radničkog danas počeli pripreme za novu sezonu.
Novo rukovodstvo i novi stručni štab dočekali su igrače, njih ukupno 35 na prvom treningu. Posle kraćeg sastanka i slikanja za poslenike sedme sile, održan je i prvi trening.
Tokom pauze između dva prvenstva došlo je do promena u klubu iz grada na Begeju. Novi šef struke je Zdravko Rauković, njegovi pomoćnici su Miloš Šeravica i Rade Medić, dok je trener golmana i dalje Goran Gavrilović. Potpredsednik kluba je i dalje Darko Tošić, dok je novi sportski direktor Danijel Vukmirica. Pre početka treninga prvi trener kluba Zdravko Rauković se obratio igračima:
Prvo da vam svima poželim uspešne pripreme i dobro zdravlje bez povreda, drago mi je da vidim mlade igrače ispred sebe, jer sam  prethodnih godina radio sa omladinskim selekcijama i imam lepo iskustvo. Počinjete ispočetka, od nule i svaki novi početak je novo dokazivanje, računaće se šta uradite tokom ovih priprema i to će biti merilo. Imam puno poverenje u pomoćnike i sve što vam oni pričaju i savetuju kao i da sam ja rekao.”
Što se tiče igračkog kadra na trenigu je bilo mnogo igrača iz prethodne sezone, kao i dosta novajlija. Prvi trening su odradili: Filip Brankov, Dragan Erdeljan, Vladimir Jeftić, Nikola Kosović, Marko Kovačević, Jovan Kozić, Filip Kozlovački, Boško Kvrgić, Ilija Lisica,  Miloš Daničić, Đorđe Dragović, Marko Jonjev,  Željko Jović,  Nikola Kovačević, Vasilije Maleš,  Miloš Maljukan, Ivan Puškaš,  Uroš Stanković, Miloš Vujović, Vladimir Vujević, Andrej Nosalj,  Danilo Cvijetić,  Igor Stepančev, Uroš Markoski,  Blagoje Marković, Stefan Popov,  Petar Radić,  Zoran Šemić,  Ljubomir Stevanović,  Danilo Janjatović,  Miloš Ranđelović i Ognjen Đuričin.
Za sada igrači koji su pristigli u klub su Marko Kovačević i Miloš Ranđelović. Marko  Kovačević igra na poziciji špica i pre dve godine je baš u dresu Zrenjaninaca bio prvi strelac SLV. Prolečni deo sezone je proveo na pozajmici u Borcu iz Šajkaša. Miloš Ranđelović je takođe ponikao u Zrenjaninu. Bio je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, branio za Novi Sad i proletos za Šajkaš iz Kovilja. Marko Đuričin je takođe odradio trening sa Radničkim. Bio je član Vojvodine i Spartaka. Da li će provereni napadač potpisati za zrenjaninski klub, znaće se u narednom periodu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninci startovali sa radom

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina