Search
Close this search box.
1686595161127
VREME ČITANJA: 1 min

Dominacija Vrelo Sporta, pet ekipa ispalo iz lige

Odigrano je poslednje 26. kolo „Kolubarsko-Mačvanske“ zone.
U derbiju kola Vrelo Sport je pobedilo Železničar u Lajkovcu sa 2:1 i pobedom samo potvrdilo plasman u Srpsku ligu „Zapad“. Domaćini su ostali na visokom četvrtom mestu. Borac je u Lešnici igrao nerešeno 2:2 sa Ribnicom i tako ostao na drugom mestu. Tim iz Mionice je odličnim igrama u nastavku sezone izborio opstanak, iako je posle prvog dela sezone bio na poslednjem mestu.
OFK Divci su u zanimljivom meču pobedili Cer iz Petkovice sa 4:3 i prvenstvo završili na trećoj poziciji. Gosti su još u prošlom kolu obezbedili opstanak. Radnički je u Klubcima izgubio od Jedinstva iz Vladimirovaca sa 4:2. Oba tima su ispala iz lige.
Mladost je u Prnjavoru savladala OFK Osečinu sa 3:2. To je bila pobeda domaćih za oproštaj od ove lige. Popularna Osaka je „preživela“ povratničku sezonu u zoni. Kačer je u Belanovici porazio poslednjeplasirani Zadrugar iz Lajkovca sa 3:0. Domaći tim je sezonu završio u sredini tabele. Gosti su doživeli svih 12 poraza u prolećnom delu takmičenja. U ovom kolu je slobodna ekipa Radničkog iz Valjeva.
Vrelo Sport je kao prvoplasirana ekipa otišla u SLZ. Iz lige su ispali Jedinstvo iz Vladimirovaca, Mladost iz Prnjavora, Radnički iz Klubaca i Zadrugar iz Lajkovca, uz ekipu Strmova koja je na polusezoni istupila iz lige. Prvi strelac lige je Marko Đurđević sa 15 datih golova iz ekipe Vrelo Sport.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone