Search
Close this search box.
344548372_758520739153004_3038351674972727575_n
VREME ČITANJA: 2 min

Izabran sastav idealnog tima 25. kola Srpske lige Vojvodina

Po dvojica fudbalera OFK Bačke i Naftagasa, po jedan igrač iz Dinama 1945, Bečeja 1918, Tekstilca, Borca iz Šajkaša, Tise, Prvoj Maja i Radničkog iz Zrenjanina našli su se u idealnih jedanaest 25. kola Srpske lige Vojvodina.
IDEALNI TIM:
Odbrana:
Golman: Aron Ladanji (Tisa Adorjan), levi bek: Marko Ilić (OFK Bačka Bačka Palanka), štoper: Marko Kojić (Prvi Maj Ruma), štoper: Nikola Varga (Bečej 1918), desni bek: Nikola Grbić (Naftagas Elemir).
Vezni red:
Vezni igrač: Dejan Đurić (Tekstilac Odžaci), vezni igrač: Miloš Savanović (Naftagas Elemir), vezni igrač: Milutin Torbica (Borac Šajkaš), vezni igrač: Petar Vučinić (Dinamo 1945 Pančevo).
Napad:
Centarfor: Stefan Popov (Radnički Zrenjanin), centarfor: Aleksandar Rakić (OFK Bačka Bačka Palanka).
Miloš Savanović je po četvrti put, po treći put je Milutin Torbica, Dejan Đurić i Marko Kojić, svi ostali su tu po prvi put ovog proleća u timu kola.
Nakon devet uzastopnih poraza ekipa Radničkog iz Zrenjanina je na svom terenu trijumfovala protiv Hajduka 1912 iz Kule (3:1), a Stefan Popov je bio čovek odluke jer je dva puta zatresao mrežu gostiju. U goleadi u Pančevu domaći Dinamo 1945 i Omladinac remizirali su (4:4), a Petar Vučinić se upisao dva puta u listu strelaca.
Naftagas je nastavio sa pružanjem odličnih partija i trijumfom nad pretposlednjeplasiranim Stanišićem zadržao treće mesto, a heroj Elemiraca ponovo je bio nezaustavljivi Miloš Savanović koji je postigao dva pogotka.
U ovom kolu pogodili su i Marko Kojić a Prvi Maj je podelio bodove sa Borcem iz Šajkaša (2:2), a Milutin Torbica je takođe upisao pogodak. OFK Bačka je slavila protiv Jedinstva iz Stare Pazove (2:1), a Aleksandar Rakić je postigao drugi pogodak za domaće.
Tekstilac je nastavio pobedonosnu seriju protiv Tise na svom terenu (2:1),  a golman Ladanji je briljirao i spasao svoj tim ubedljivijeg poraza, dok je Dejan Đurić upravo efektnim udarcem savladao Ladanjija i doneo tri boda domaćinu ispostaviće se mnogo važna. Čestitamo svima koji su izabrani u idealnu postavu i želimo da nastave sa pružanjem odličnih partija.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Izabran sastav idealnog tima 25. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina