Search
Close this search box.
svrljig sindjelic zona centar april 2023
VREME ČITANJA: 2 min

Sindjelić 7 kola pre kraja i teoretski obezbedio povratak u Srpsku ligu Istok

Fudbaleri Sinđelića iz Niša dominiraju terenima Zone Centar i u ovoj sezoni jednostavno nemaju pravog rivala.
U 23 odigrana kola Nišlije su zabeležile čak 22 pobede, uz remi u 5. kolu u Medoševcu u duelu sa ekipom Mladosti. Sinđelić je primio samo 9, a postigao čak 119 golova uz neverovatnu gol razliku od +110!
Pobedom u derbiju 23. kola Zone Centar na gostovanju u  Svrljigu rezultatom 1:3 Nišlije sui teoretski osigurale povratak među srpskoligaše. Bivši prvoligaš 7 kola pre kraja ima 23 bodaprednosti u odnosu na Moravu.
Sinđelić je poveo preko Miloševića u 32. ali je Ilijić u 82. minutu izjednačio rezultat. Na scenu je tada stupio Aleksandar Stojković i golovima u 82. i 84. minutu.
U 23. kolu Zone Centar gosti su slavili pobede na još 4 utakmice. Delijski Vis je kao domaćin poražen od Jedinstva 0:2. Strelci za tim iz Gornjeg Matejevca bili su Bulatović i Cekić.
Morava je u Žitkovu lako izašla na kraj sa poslednjeplasiranim Rudarom. Golove za domaće postigli su Velinov u 18., 39. i 60., Savić u 43. i 53. i Bogdanović u 74. minut.
Palilulac je slaviou Malošištu sa 0:3, a strelci za Nišlije bili su Simonović u 62. i Mladenović u 83. i 90. minutu.
Pukovac je golovima Veljkovića, Mišića i Marković ubedljivo savladao trećeplasirani Bukovik. Napred je kao gost bio bolji od OFK Niša (1:3). Posle vođstva Aleksinčana (Spasić u 15.), Nilije su izjednačile pogotkom Radenković u 36. minutu. U završnici Slavko Đorđević golovima u 83. i 88. minutu donosu pobedu Aleksinčanima.
Mladost je u Medeševcu posle preokreta pobedila Naša Krila rezultatom 3:2. Za iznenađenje dana pobrinula ekipa Orljana koja je u Batušincu bila bolja od domaće Mladosti i slavila pobedu 1:2.
Foto: FK Svrljig

Možda vas zanima

TABELA zone jug