Search
Close this search box.
thumbnail
VREME ČITANJA: 1 min

Vrelo sport sigurno, Borcu derbi u Lešnici

Proteklog vikenda je odigrano 18. kolo Kolubarsko – Mačvanske zone.
U ovom kolu postignuto je 18 golova na 6 utakmica, po dve pobede domaćina, gostiju i dva nerešena rezultata, to su glavne karakteristike odigranih mečeva. Vodeće Vrelo sport je bilo sigurno na domaćem terenu i ubeljivo pobedilo OFK Osečinu sa 4:0. Prvi pratilac Kačer iz Belanovice je ubedljivo poražen u derbiju kola od Borca u Lešnici sa takođe 4:0. Razlika između dve prve prvoplasirane ekipe Vrelo sporta i Kačera je sada velikih 9 bodova.
U Vladimircima domaće Jedinstvo je poraženo od Ribnice iz Mionice sa 3:0. Ovom pobedom gosti se približavaju sredini tabele. Radnički iz Valjeva je u Lajkovcu savladao domaći Zadrugar takođe sa 3:0. Ovim porazom domaćini su pali na poslednje mesto na tabeli.
Dva nerešena rezultata su bila u ovom kolu. OFK Divci i Mladost iz Prnjavora su igrali 1:1. Isti rezultat je bio i u Klubcima gde su se sastali domaći Radnički i Železničar iz Lajkovca. Osvajanjem boda na domaćem terenu Radnički se pomerio na pretposlednje mesto na tabeli. Ekipa Cera iz Petkovice je bila slobodna u ovom kolu.
Foto: FK Borac Lešnica

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone