Search
Close this search box.
337516565_6309598249062529_7285462274022949049_n
VREME ČITANJA: 2 min

Naftagas ima tri igrača u najboljoj postavi 20. kola SLV

Izabran je najbolji tim 20. kola Srpske lige Vojvodina. Naftagas sa tri predstavnika, Tekstilac i Stanišić po dva. Tisa, Kabel, Omladinac i Borac iz Šajkaša po jednog.
U timu kola po drugi put ovog proleća našli su se Stefan Šavija, Dragoslav Petrović i Dragan Kokanović. Svi ostali igrači tu su prvi put.
Za golmana je izabran ponovo Dragoslav Petrović, drugo kolo zaredom zabeležio je sjajnu partiju. Ovog puta njegov tim Borac iz Šajkaša zabeležio je trijumf nad sastavom OFK Bačke iz Bačke Palanke (2:1).
Štoperski par čine Milan Bogunović, igrač Stanišića čiji tim je “napokon” izvukao bod na gostovanju u Belegišu (2:2) i Dragan Svitić, igrač Tise iz Adorjana čiji je sastav remizirao protiv Omladinca (1:1).
Na levog beka stavljen je Marko Luković, igrač je Tekstilca koji je u ovom kolu zabeležio ubedljivu pobedu kod “fenjeraša” iz Zrenjanina (3:0). Na poziciju desnog beka odabran je Nikola Mirić, igrač Omladinca koji je remizirao u Adorjanu.
Pozicije veznih igrača u timu zauzeli su Milan Bačvanski iz Naftagasa koji je postigao i pogodak u derbiju kola gde je njegov tim ubedljivo slavio u Bečeju (4:0). Nemanja Žiža iz Stanišića koji je u remiju njegove ekipe postigao i pogodak.
Zoran Švonja je još jedan igrač Naftagasa i Dragan Kokanović koji je ponovo reizabran, ovog puta u ubedljivoj pobedi Kabela nad Jedinstvom iz Stare Pazove, Dragan je načeo rivala iz jedanaesterca i tako najavio veliki trijumf.
Na poziciju centarfora odabarni su Stefan Šavija koji je u Zrenjaninu doneo pobedu svom timu postigavši dva pogotka i tako se popeo na prvo mesto liste strelaca i Miloš Savanović koji je takođe u ubedljivoj pobedi Naftagasa postigao dva pogotka i tako doprineo visokom trijumfu u Bečeju.
Čestitamo svim igračima na zasluženom mestu u timu kola.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Naftagas ima tri igrača u najboljoj postavi 20. kola SLV

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina