Search
Close this search box.
338659694_143878658406975_1360029099641236089_n
VREME ČITANJA: 2 min

Milan Bačvanski – najbolji igrač 20. kola Srpske lige Vojvodina

Za najboljeg igrača 20. kola Srpske lige Vojvodina vašim glasovima izabran je igrač Nafatagasa iz Elemira – Milan Bačvanski.
U ubedljivom trijumfu Naftagasa iz Elemira izdvojio se kao najbolji pojedinac utakmice u pobedi nad ekipom Bečeja 1918 u Bečeju, rezultat je na kraju bio ubedljiv 0:4 za Elemirce, a Milan je postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca za 2:0 i asistirao Milošu Savanoviću koji je glavom pogodio za 3:0.
Imali smo priliku da obavimo intervju sa Milanom i pitali ga sledeće:
Milane, kako komentarišeš partiju svog tima u ubedljivom trijumfu u utakmici koja je bila označena derbijem 20. runde Srpske lige Vojvodine?
“Partiju svog tima bi označio kao jednu od najboljih u kojima sam učestvovao, po svima najbolja naša utakmica u sezoni. Zaista smo dominirali od prvog minuta u svim segmentima igre i na kraju mogli i ubedljivije da slavimo da smo koristili propuštene šanse.”
Koliko ti znači to što si proglašen igračem kola i kako ti vidiš svoju igru u ovoj sezoni?
“Mnogo mi znači priznanje za igrača kola, to nije mala stvar biti proglašen pored toliko igrača. Zahvalio bi se treneru, saigračima i navijačima koji su mi pomogli da to i ostvarim. Moje igre ove sezone su veoma dobre, drugačiji sam igrač nego prethodne sezone. Vratilo mi se samopouzdanje i koristim svaku šansu koja mi se ukaže.”
Ova sezona je vrlo neizvesna kad je u pitanju Srpska liga Vojvodine, s’ obzirom da nekoliko timova staje u svega nekoliko bodova od treće do dvanaeste pozicije, kako vidiš trenutno stanje kvaliteta fudbala u trećem rangu?
“Kvalitet SLV je veoma visok, ima dosta dobrih ekipa, liga je takva da jedna ekipa ide u viši a jedna u niži rang, da je drugačije bilo bi neizvesno do samog kraja. Što se tiče mog tima, želeli bi da uzmemo što više bodova do kraja i da se borimo za vrh tabele, jer imamo i kvaliteta i iskustva i želje za to. Falili su nam bodovi na strani, pa se nadamo da ćemo do kraja to popraviti.”
Na kraju je imao i poruku za glasače i poručio: “Svim glasačima bi se iskreno zahvalio što su glasali za mene, hvala i porodici i prijateljima što su uz mene. Ovo je samo podsticaj za dalje i nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim rezultatima.”
Milan je 2000. godište. Primarna pozicija mu je desni bek, ali ume da se snalazi i na poziciji zadnjeg veznog (u ovom kolu mu je to odlično pošlo jer je zabeležio sjajnu partiju na toj poziciji zajedno sa saigračem Švonjom, ali i Savanovićem koji je centarfor).
Igrao je za mlađe kategorije OFK Beograda i u seniorskom timu je proveo jednu sezonu. U Radničkom iz Zrenjanina je proveo dve i po sezone da bi zimus prešao u Naftagas gde je odmah nametnuo ulogu lidera. Čestitamo Milanu koji je proglašen zasluženo za najboljeg igrača kola.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Milan Bačvanski – najbolji igrač 20. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina