Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Jagodinci na proleće sa novim trenerom i izmenjenim timom

Igrački sastav i stručni štab Jagodine pretrpeo je ove zime značajne promene.
Novi trener Jagodinaca je Marko Vidojević o čeju je Msport prvi pisao po završetku jesenje polusezone.
Najbolji strelac Stefan Stanisavljević (2002.) je posle odličnih igara tokom jeseni prešao u redove superligaša Mladosti iz Lučana. Novu sredinu pronašao je i doskorašnji kapiten Đorđe Vasić koji je pojačao leskovačku Dubočicu.
Uprava jagodinskog srpskoligaša je reagovala angažovanjem pojačanja,
Za mesto među stativama ponovo će posle šestomesečne pauze konkurisati Vuk Kovačević. Provereni golman je u karijeri čuvao mreže Kolubare, Slobode i Jedinstva Putevi.
Klupsku politiku angažovanja mladih i talentovanih fudbalera Jagodini su nastavili i ove zime. Iz Budućnosti iz Popovca stigao je napadač Dejan Ranđelov (2003.), dete niškog Radnićkog.
Novi igrači Jagodine su Dragan Ignić (2000., Radnički, Pirot), Sreten Cmiljanović (2001., Zeta, Golubovci) i Pavle Kostić (2003., Vlasina).
Iz BSK Borče stigla su braća Filip (2000.) i Nemanja (2001.) Gajić koji će pojačati konkurenciju na poziciji štopera i zadnjeg veznog.
Jagodina je prvi deo prvenstva u Srpskoj ligi Istok završila na 8. mestu sa 23 osvojena boda. Mladi sastav bivšeg superligaša je utisak pokvario u psolednjih 5 kola u kojima su Jagodinci osvojili samo 2 boda.
U prvom kolu drugog dela sezone Jagodina gostuje u Pirotu gde će odmeriti snage sa jesenjim prvakom, ekipom Radničkog.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok