Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 2 min

BOJAN KIJANOVIĆ: Ostajem na klupi FK Zlatar

Još jedan mladi stručnjak proglašen je za najboljeg trenera jesenje polusezone zapadno-moravske zone.
Radi se o Bojanu Kijanoviću, 36-godišnjem treneru FK Zlatar iz Nove Varoši. Kijanović je uspeo da vodi svoj tim do odličnog trećeg mesta u prvom delu sezone.
Razgovarali smo sa ovim mladim stručnjakom i čuli njegove stavove o proteklom delu sezone, kao i planove za budućnost.
Jedna jako dobra polusezona za ekipu Zlatara i 3. mesto na kraju prvog dela sezone. Kako ste zadovoljni ovim učinkom?
“Sigurno da smo zadovoljni svi u klubu, s obzirom da je ovo jedan od najboljih rezultata FK Zlatar u poslednjih 15 godina. Moram da pomenem i da se zahvalim pre svega igračima, kao i saradnicima i upravi kluba. Svi zajedno smo bili na visokom zadatku u ostvarenju ovih rezultata.”
Četiri pobede u Novoj Varoši, četiri pobede u gostima i samo jedan poraz na svom terenu. Reklo bi se da ste tokom cele sezone bili konstantni pred svojom publikom?
“Veoma mi je drago da smo tokom polusezone bili konstantni u igri i rezultatima. To je možda i najteže u sportu. Sigurno da su tome doprineli iskusni igrači, koji su nosioci ove ekipe. Uz njih su mladi igrači kao i novajlije veoma dobro funkcionisali. Već je poznato da je naš domaći teren uvek specifičan i teško osvojiva tvrđava gostujućim ekipama i nadamo se da će tako biti i u budućnosti.”
Šta očekujete u drugom delu sezone i da li ćemo vas i dalje gledati na klupi Zlatara?
“Imam želju i ideju da ostanem malo duži period u FK Zlatar i da pokušamo da u narednom periodu podignemo igru i rezultate na još veći nivo. Želimo da stvorimo uslove da u budućnosti FK Zlatar zaigra i u Srpskoj ligi “Zapad”, što bi zaista bio ogroman uspeh za sve nas u klubu.” – izjavio je za naš portal Bojan Kijanović, šef stručnog štaba FK Zlatar iz Nove Varoši.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone