Search
Close this search box.
luka-andjelkovic-mladost-1959-vinarce
VREME ČITANJA: 2 min

Luka Anđelković – najbolji mladi igrač prvog dela prvenstva Zone Jug

Čitaoci Msporta izabrali su Luku Anđelkovića, fudbalera Mladosti iz Vinarca, za najboljeg mladog igrača jesenjeg dela prvenstva u Zoni Jug.
Mladi bek Mladosti Luka Anđelković (19 godina) se posle škole Partizana i niškog Radničkog vratio u Leskovac. Ovog leta stigao je poziv ambicioznog povratnika u Zonu Jug, ekipu Mladosti 1959 iz Vinarca.
Da nije bilo administrativnih propusta, Vinarčani bi održali korak sa ekipama iz samog vrha tabele. Osvajanjem 6. mesta zaslužili su epitet jednog od najprijatnijih iznenađenja sezone.
U razgovoru za Msport Luka Anđelković, uz zahvalnost čitaocima našeg portala na priznanju, ističe i značaj jakog kolektiva i dobro organizovanog kluba.
Čitaoci su glasali za tebe kao najboljeg mladog igrača. Koliko ti znači jedno ovakvo priznanje?
“Sigurno da znači. Priznanje koje pokazuje da i u nižim ligama dobre partije ne prolaze nezapaženo. Ovo priznanje je za mene dodatni podstrek da još više radim i pružam još bolje partije u narednom periodu.” – kazao je u intervjuu za Msport Luka Anđelković, najbolji mladi igrač Zone Jug u jesenjoj polusezoni.
Mladost je novajlija, ili bolje rečeno povratnik u ligu posle dugog niza godina. Da li ste zadovoljni ostvarenim rezultatima?
“Da, tako je, ekipa se ove godine vratila u Zonu Jug i time ostvarila veliki uspeh. Iako smo imali svoje šanse da budemo još bolje pozicionirani, moramo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima u veoma jakoj konkurenciji.”
Šta navijači mogu da očekuju u drugom delu prvenstva?
“Samo reči hvale za navijače koji su na svakoj utakmici dolazili u velikom broju. Kao i do sada, navijači mogu očekivati naš maksimum i još bolji plasman u nastavku prvenstva.”
Kakvi su tvoji planovi za budućnost?
“Na meni je da nastavim da dajem svoj maksimum kao i do sada, sa nadom ću u narednoj godini zaigrati u višoj ligi. Ovom prilikom bih se zahvalio treneru i svim saigračima u ekipi, bez kojih ovo ne bi bilo moguće” -rekao je za Msport Luka Anđelković, talentovani fudbaler Mladosti 1959.
Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima

TABELA zone jug