Search
Close this search box.
aleksandar-ilic-sloga-leskovac
VREME ČITANJA: 2 min

Aleksandar Ilić, najbolji igrač jesenjeg dela sezone Zone Jug

Glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača jesenje polusezone u Zoni Jug izabran je Aleksandar Ilić, kapiten leskovačke Sloge.
Sa 25 godina predvodi tim bivšeg srpskoligaša kroz Zonu Jug. Leskovčani su jesenji deo prvenstva završili na 4. mestu, sa 29 bodova – 7 manje od Žitorađe kojoj su pripale jesenje počasti.
U razgovoru za Msport najbolji igrač jeseni na terenima Zone Jug poručuje da tim sa stadiona ispod Hisara nije odustao od borbe za povratak među srpskoligaše.
Izabran si za najboljeg igrača jesenje polusezone. Koliko znači takvo priznanje, posebno kada je od navijača?
“Priznanje koje dokazuje da navijači cene moj trud koji pokazujem na terenu i van njega. Za mene i obaveza više da u nastavku prvenstva pružim još bolje i kvalitetnije igre” – kaže u intervjuu za Msport Aleksandar Ilić, kapiten Sloge i najbolji igrač jesenje polusezone u Zoni Jug.
Sloga je klub sa tradicijom. Kakav je osećaj predvoditi jedan takav tim na terenu?
“Osećaj je poseban. Ne može se opisati rečima. Zato to pokazujem i dokazujem na terenu. Sloga je veliko ime u fudbalu na jugu Srbije i zaslužuje poštovanje”.
Kako komentarišeš rezultate ostvarene u prvom delu prvenstva?
“Uz malo više pažnje i koncentracije rezultati su mogli i morali biti bolji. U nekim utakmicama nam je i sreća okrenula leđa. Mogli smo da imamo i koji bod više, ali i ovako možemo da budemo zadovoljni ostvarenim rezultatima u jakoj konkurenciji.”
Kakva su očekivanja u nastavku sezone?
“Očekivanja su sasvim realna. A to je veći rang, odnosno da se vratimo tamo gde nam je mesto. Slogi je mesto u Srpskoj ligi Istok.”
Reci nam za kraj nešto o tvojom planovima za budućnost.
“Na meni je da nastavim da dajem sve od sebe na terenu. Nadam se da će to biti primećeno od strane fudbalskih znalaca. Naravno sve ovo ne bi bilo moguće bez pomoći mojih saigrača i stručnog štaba. Ovo priznanje je i njihovo.” – poručio je u razgovoru za Msport Aleksandar Ilić, najbolji igrač prvog dela prvenstva Zone Jug.
Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima

TABELA zone jug