Search
Close this search box.
plantaza jedinstvo gornje stopanje 1
VREME ČITANJA: 2 min

Tim jesenje polusezone u Zoni Jug

Jesenji deo prvenstva u Zoni Jug doneo je dobar fudbal u ligi u kojoj je više bivših srpskoligaša i nekadašnji drugoligaš Žitorađa.
Nekoliko talentovanih momaka skrenulo je pažnju na sebe, ali su tu i dalje iskusni fudbaleri bez kojih se borba za vrh tabele ne može zamisliti.
Trener tima jeseni Zone Jug je Miodrag Đorđević, strateg leskovačke Sloge, koji je izabran glasovima čitalaca portala Msport.
Tri mesta u timu jesenje polusezone rezervisana su za najbolje po izboru naših čitalaca.
Na golu je čuvar mreže Dragan Cakič, golman Plantaže, koji je najprijatnijem iznenađenju jeseni doneo mirnoću i sigurnost iskustvom sa prvoligaških i srpskoligaških terena.
Najbolji igrač jeseni je Aleksandar Ilić iz Sloge, za koga je rezervisana pozicija u veznom redu. Na poziciji desnog beka je mladi Luka Anđelković iz Mladosti, koji je dobio najviše glasova u izboru za najboljeg mladog igrača lige.
U odbrani tima jeseni na pozicijama štopera Vladimir Kocić iz Kosanice i Vlada Ristić iz Sloge. Na levom boku je Nikola Krstić, mladi bek Plantaže.
U veznom redu uz Ilića još tri mesta za Nenada Kostića iz Mladosti, Predraga Stojanovića iz Žitorađe koji igra po desnoj i Marka Hristića iz Morave koji je zadužen za levu stranu terena. Sva trojica su svojim timovima doneli iskustvo iz srpskoligaških bitaka,
U špicu napada Aleksandar Radivojević, iz Nebeskih Anđela, tima Vojske Srbije i Stefan Stefanović, golgeter Jedinstva iz Gornjeg Stopanja koji je godinama unazad nosio titulu najboljeg strelva Zone Jug.

Možda vas zanima

TABELA zone jug