Search
Close this search box.
Zablaćani
VREME ČITANJA: 1 min

Zablaćani u svoje redove doveli četiri nova igrača i novog šefa struke

FK Omladinac iz Zablaća rešen je u nameri da sledeće sezone igra viši rang, odnosno Srpsku ligu.
Iako prelazni rok zvanično još uvek nije počeo, Zablaćani vredno rade na dovođenju novih pojačanja. Od završetka jesenjeg dela sezone pa do sad doveli su čak četiri igrača i novog šefa struke.
Za novog šefa stručnog štaba imenovan je mladi i ambiciozni Dušan Tošić. U dosadašnjoj karijeri radio je u mlađim kategorijama Borca iz Čačka, u FK Sloboda iz istog grada, kao i u Poletu, iz Trbušana i iz Ljubića.
Prvi igrač koji je pojačao ekipu Omladinca je Aleksa Jelić. Igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera i do sada je branio boje čačanskog Borca, Partizana i BSK-a.
Pored njega u klub su stigli Matija Protić, Svetozar Nedeljković i poslednji u nizu Stefan Bojović. Svi oni će u drugom delu sezone predstavljati velika pojačanja za ekipu iz Zablaća kojoj će glavni cilj biti plasman u Srpsku ligu.
Sigurno je da se uprava kluba neće zaustaviti ovde i da će uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi stigli do željenog cilja. Da podsetimo, Omladinac je trenutno prvi na tabeli zapadno-moravske zone.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone