Search
Close this search box.
317011822_534845531833053_2627283030980795196_n
VREME ČITANJA: 2 min

Itan Derviši najbolji igrač poslednjeg jesenjeg kola u “Vojvodini”

Poslednje jesenje kolo donelo je ubedljivu pobedu OFK Bečeju protiv Stanišića (5:0), a na tom meču Itan Derviši je postigao dva gola i zabeležio dve asistencije.
Derviši je fudbalom počeo da se bavi već u 4 godine i to u Školi fudbala “Profesor Bolesnikov”, kasnije je bio i kod Petra Puače i ŠF “Bistrica”. Omladinska putanja ga je vodila kroz OFK Beograd, Partizan i Vojvodini. Itan je za naš Portal rekao da se od početka  pronalazi u ofanzivnim zadacima. Voli da daje golove, ali i da dobro asisistira.
U seniorskom fudbalu igrao je za Petrovaradin gde je postigao 14, i gde je asistirao čak 13 puta, posle toga je otišao u temerinsku Slogu koja se takmičila u VFL “Jug”, a jesenas je stigao u OFK Bečej.
“Zadovoljan sam svojim igrama i adaptacijom u OFK Bečeju. Bilo je mnogo izazova i jakih protivnika, ali je naša dobra timska hemija dovela do toga da beležimo dobre rezultati. Dopunjavali smo jedni druge,  i greške smo sveli na minimum i mislim da ova ekipa ima odličnu perspektivu. Sviđa mi se što u klubu mlađi igrači dobijaju šansu za dokazivanje, a mnogi je i iskoriste. Na pauzu odlazimo sa 4 pozicije, i mislim da smo svi zadovoljni plasmanom. Ja želim da i na proleće nastavim sa dokazivanjem i da idem uzlaznom linijom u karijeri. Želim za kraj da kažem da svaki gol i svaku dobru igru posvećujem svojoj porodici i svojim najvoljenijima” – rekao je Itan Derviši.
Večita podrška: deda Šaćir Limanović – bivši bokser BK Vojvodina
Itan u dresu Sloge iz Temerina

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Itan Derviši najbolji igrač poslednjeg jesenjeg kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina