Search
Close this search box.
New Project (26)
VREME ČITANJA: 2 min

Ivanović: Nastaviću da pružam svoj maksimum

Jedan od najboljih igrača FK Sevojno Bojan Ivanović, govorio je za naš portal.
Uvek je zanimljivo čuti igrače koji igraju u nižim rangovima. Rangovima gde se igra fudbal sa dušom, gde se igra fudbal iz ljubavi, gde novac ne igra veliku ulogu. Iz tog razloga trudimo se da razgovaramo sa što više igrača koji igraju fudbal u zonama ili Srpskim ligama.
Bojan Ivanović je trenutno jedan od najboljih pojedinaca ekipe Sevojna, kluba koji se takmiči u zapadno-moravskoj zoni. Najbolji je asistent i drugi strelac ekipe. U dosadašnjoj karijeri branio je boje požeške Sloge, Slobode iz Užica, Jedinstvo Puteva i Sevojna.
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Mislim da smo ispunili očekivanja koja su nam zadata na početku sezone, a to je plasman u vrhu tabele. Zadovoljan sam svojim učinkom, najbolji sam asistent i drugi najbolji strelac ekipe.”
Kakva je atmosfera u klubu i šta očekuješ od svog kluba do sezone?
“Atmosfera u klubu je dobra, vide se dobri rezultati nove uprave. Značajno je pojačan prvi tim, a poboljšan je i rad škole fudbala dovođenjem nekoliko novih trenera. Nadam se da ćemo ostati u samom vrhu, gde i pripadamo.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu trenutno i koji su tvoji favoriti za ulazak u Srpsku ligu iz sve četiri zone? I šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu?
“Mislim da ove godine ima dosta dobrih ekipa i da je liga izjednačena. Kako na Zapadu tako i u ostalim ligama. Stvarno nemam favorite, fokusiran sam samo na svoju ekipu.” – rekao je Ivanović i dodao:
“Nastaviću da pružam svoj maksimum, kao i do sada. Nadam se najboljem mogućem ishodu.”

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone