Search
Close this search box.
New Project (16)
VREME ČITANJA: 1 min

Odlični OFK Aranđelovac srušio VGSK, Sloga 33 rutinski protiv Rudara

U 11. kolu podunavsko-šumadijske zone viđene su šest pobede domaćina i samo jedna pobeda gostiju.
Lider na tabeli Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi, nastavila je niz dobrih rezultata. Oni su u gostima porazili Rudar iz Stamnice ubedljivim rezultatom 1:4. Dvostruki strelac za goste bio je Radojičić, dok su po jedan gol postigli Jovanović i Batinica. Jedini pogodak za Rudar delo je Nikolaja Miloševića.
OFK Aranđelovac je na svom terenu dočekao drugoplasiranu ekipu VGSK-a. Malo ko je očekivao da domaći mogu da dođu do sva tri boda, ali su oni u tome uspeli. Golove za Aranđelovac postigli su Veličković u 25. odnosno Perić u 87. minutu igre, postavivši tako konačan rezultat (2:0).
Karađorđe je u Topoli bio bolji od Šumadije (3:1). Poveli su domaći već u drugom minutu golom Najdanovića, ali je Šumadija ubrzo izjednačila. U 34. minutu Najdanović još jednim golom povećava prednost na 2:1. Konačan rezultat postavio je Milovanović u nadoknadi drugog poluvremena.
Borac iz Ralje je u jednoj dobroj utakmici slavio protiv Pomoravlja. Gosti su vodili u prvom poluvremenu, ali su domaći u drugom uspeli da preokrenu i slave u ovoj utakmici. Golove za Borac postigli su Stojković i Milovanović, dok je jedini strelac za Pomoravlje bio Stolić.
Ostali rezultati 11. kola podunavsko-šumadijske zone:
Omladinac – Morava 2:1
Sloga 1924 – Sloboda 1:0
RSK – Đerdap 1:0

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone