Search
Close this search box.
plantaza sloga fk plantaza
VREME ČITANJA: 2 min

U Zoni Jug nekoliko zanimljivih duela ovog vikenda, vodeći na iskušenjima

Ljubitelji fudbala imaće priliku ovog vikenda da pogledaju nekoliko zanimljivih duela u 12. kolu Zone Jug.
Vodeća Žitorađa će se, posle poraza na svom terenu u duelu sa ekipom Mladosti iz Vinarca, naći na velikom iskušnju u duelu sa ekipom Gracka. Tim iz Starog Gracka posle lošeg starta sada ima seriju od 4 utakmice bez poraza, pa do skora neprokosnovenog lidera očekuje veoma teško gostovanje.
Drugoplasiarana Sloga u Leskovcu dočekuje Kosanicu. Duel bivših srpskoligaša može da donese dobar fudbal ukoliko su gosti uspeli da reše probleme i kompletiraju tim. Ukoliko Kosanica ponovi bruku od pre dve nedelje kada je u Vinarce došla sa samo desetoricom igrača, onda se može očekivati i prava revija golova u režiji domaćina.
Trećeplasirana Plantaža će u nedelju u Lebanu odigrati derbi kola sa Radanom. Bivši srpskoligaš se i pored optimizma pred start sezone nalazi van grupe timova koji se bore za prvo mesto, Plantažeri će u duelu sa Lebančanima imati prravu proveru vrednosti i mogućnosti svog tima.
Zanimljivo će biti u Velikom Trnovcu gde gostuje tim koji čine pripadnici Vojske Srbije i koji svoje utakmice igra u Bazi Jug kraj Vranja. Domaćin je u seriji od 5 poraza, dok su Nebeski Anđeči u poslednjih 5 kola zabeležili 3 pobede i remi i žele nastavak serije dobrih rezultata.
Dosta uzbuđenja bi prema najavama moglo da se očekuje u Vladičinom Hanu. Domaća Morava dočekuje Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja. Rivali su u dobroj formi pa treba očekivati dobar fudbal i reviju golova.
Zahuktala Svelost želi nastavak seriju dobrih rezultata i u duelu sa Pustom Rekom. Bojničani posle najslabijeg starta u poslednjih nekoliko godina žele priliku za popravni i iskorak ka sredini tabele.
Alakince će Luginu ugostiti u Gornjem Stopanju. Dule dve poslednjeplasirane ekipe može da donese vatromet golova u duelu dve najslabije odbrane u ligi i solidnih napada dva tima.

Možda vas zanima

TABELA zone jug