Search
Close this search box.
Jedinstvo Putevi
VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo Putevi deklasirali Lazaricu, Savinac ubedljiv protiv Keja

10. kolo zapadno-moravske zone obilovalo je golovima. Najviše ih je viđeno u Parmencu i Užicu.
Jedinstvo Putevi su na svom terenu u Užicu deklasirali ekipu Lazarice sa 7:0. Četvorostruki strelac i igrač utakmice bio je Ivan Petrović. Ekipa Jedinstva je ovom pobedom dokazala zašto se nalazi u samom vrhu tabele i zašto je jedan od pretendenata za viši rang.
Ubedljivu pobedu ostvarila je i ekipa Savinca 1933 iz Visibabe. Oni su na gostovanju u Parmencu spakovali šest komada u mrežu ekipe Keja. Domaćini su golovima Bogosavljevića i Smiljanića uspeli da ublaže poraz.
Sigurni pobedu ostvario je i lider na tabeli, ekipa Omladinca iz Zablaća. Na svom terenu, dočekali su ekipu Spartaka 1976 iz Trnave i vrlo lako slavili rezultatom 3:0. Dvostruki strelac bio je Đurakić, dok je jedan pogodak postigao i Aleksandar Petrović.
Iako su vodili, ekipa Jedinstva iz Konjevića poražena je u Kosjeriću, od domaće Crnokose. Gosti su vodili od 36. minuta pogotkom Glišovića, ali je Đokić preokrenuo golovima u 42. i 62. minutu. Tačku na ovaj meč stavio je Nikola Sekulić desetak minuta pre kraja.
U duelu Zlatara i Poleta, dve ekipe koje već duži niz godina vode borbu u ovoj ligi slavili su domaći. Selmanović je doveo Zlatar u prednost u 8. minutu, da bi Gordić u 87. povtrdio pobedu i nova tri boda za ekipu iz Nove Varoši.
U preostala dva meča 10. kola zapadno-moravske zone, nije bilo pobednika:
Polimlje – Sevojno 0:0
Jasen – Sloboda 1:1

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone