Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Komšijski derbi u Paraćinu – najava 11. kola na Istoku

U subotu i nedelju na programu su utakmice 11. kola Srpske lige Istok.
Radnički iz Pirota gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa domaćim Car Konstantinom. I duelu lidera i fenjeraša sve soim pobede Piroćanaca bilo bi ravno senzaciji.
Budućnost gostuje u Zaječaru, a Popovčani na put idu kao favoriti u duelu sa posrnulim Timokom. Dubočica na svom terenu dočekuje Topličanin i očekuje nove bodove.
Najviše uzbuđenja očekuje se u Paraćinu gde SFS Borac dočekuje Jagodinu. Duel 4. i 5. na tabeli uz dodatak tradicionalnog rivaliteta Paraćinaca i Jagodinaca najavljuju dobar fudbal i pune tribine.
Pčinja dočekuje Dunav, a u Trgovištu veruju da mogu da nastave mini seriju pobeda. Timočanin posle 3 utakmice bez pobede želi da se iskupi pred svojim navijačima trijumfom nad Jedinstvom iz Paraćina.
Dosta neizvesnoti donosi duel u Meševu gde istoimeni domaćim tim dočekuje Vlasinu. Duel dve ekipe koje su u dobroj formi doneće dopadljiv fudbal, a pobednik će učvrstiti poziciju u sredini tabele.
OFK Brzi Brod dočekuje Radnički iz Svilajnca u utakmici koja je jedna od poslednjih prilika da uhvati priključak u borbi za opstanak.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok