Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 10. kola Srpske lige Istok

U 10. kolu Srpske lige Istok u prvi plan su izašli fudbaleri i ekipe koji su do sada bili u senci vodećeg kvarteta.
U timu 10. kola Srpske lige Istok dvojica igrača Dunava iz Prahova koji je do prve i to ubedljive pobede u sezoni stigao u duelu sa Car Konstantinom.
Mladen Jezdić je kreirao igru Dunava, dok je Nemanja Lapčević postigao dva gola. Tandem ekipe iz Prahova prvi puta u timu kola na Msport portalu.
Vlasina je sigurnom pobedom nad Timočaninom iskoračila ka sredini tabele, Nikola Marinković je dao čvrstinu odbrani Vlasotinčana, dok je Strahinja Milosavljević bio nerešiva enigma za goste iz Knjaževca
Na golu je čuvar mreže Meševa Luka Marković. Odbranu predvodi neumorni Božidar Mančić, kapiten Piroćanaca koji je već zapao za oko skautima nekoliko prvoligaških klubova.
U odbrani i Aleksandar Milenković iz Pčinje koja je sa gostovanja u Paraćinu donela sva tri boda.

Kapiten Marko Ranđelović davao je ton igri Budućnosti u derbiju kola koji je odlučen sa bele tačke.
Ulaskom Matije Pavlovića igra SFS Borca je u Prokuplju dobila prodornost i konkretnu realizaciju u napadu. Topličanin je odolevao pred napadima Paraćinaca, ali je ulazak Pavlovića bio potez koji je rešio ovaj duel.
Jagodina je imala dosta problema u duelu sa Brzim Brodom. Dobra igra i gol Aleksandra Javora doneli su novu radost mladom timu Jagodinaca.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok