Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Budućnostu u derbiju dočekuje Dubočicu – najava 10. kola SLI

Popovac će ovog vikenda biti u epicentru interesovanja ljubitelja fudbala na jugu i istoku Srbije.
Budućnost na svom terenu dočekuje leskovačku Dubočicu u derbiju 10. kola i jednom od derbija sezone. Biće to duel drugog i treće na tabeli, odmeravanje snaga ekipa koje žele u viši rang.
Popovčani u derbi ulaze sa druge pozicije na tabeli i bez poraza u dosadašnjem toku prvenstva. Leskovčani imaju jedan poraz, na gostovanju u Pirotu, uz 6 pobeda i 2 poraza.
Derbi kola moći ćete da pratite i u direktnom prenosu na Xtip Stream-u. Prenos utakmice Budućnost – Dubočica možete pratiti u nedelju od 14:30 na YouTube kanalu MerkurXtip.

Lider na tabeli je apsolutni favorit u duelu sa Timokom koji polako tone na tabeli. Radnički je u neverovatnoj seriji od 9 uzastopnih pobeda, a niko u Pirotu ne sumnja da će u subotu upisati i desetu “trojku”.
Jagodina na svom terenu dočekuje OFK Brzi Brod sa ciljem da se iskupi za poraz u Meševu. Jagodinci više nemaju pravo na grešku, dok gostima gori pod nogama u očekivanju grčevite borbe za opstanak.
Radnički u Svilajncu dočekuje Meševo za nastavak serije od 4 utakmice bez poraza. Gosti su u poslednja 4 kola 3 puta slavili i žele da potvrde dobru formu pobedom na Bojači.
Jedinstvo u Paraćinu dočekuje Pčinju u meču u koji rivali ulaze nakon pobeda u prethodnom kolu. Vlasini su protiv Timočanina neophodni bodovi za mirnu završnicu jeseni. dok gosti iz Knjaževca veruju da sa Rosulje mogu da odnesu makar jedan bod.
U derbiju sredine tabele Topličanin u Prokuplju dočekuje SFS Borac. Obe ekipe su posle odličnog starta upale u rezultatsku krizu pa domaćin ne zna pobedu 4, a gost prethodna 3 kola.
U derbiju začelja snage će odmeriti Dunav i Car Konstantin, jedine dve ekipe koje još uvek nisu osetile slast pobede. Da li će upisati prve trojke, ili će Car Konstantin stići do prvog boda u Prahovu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok