Search
Close this search box.
New Project (9)
VREME ČITANJA: 1 min

Zanimljiva statistika zapadno-moravske zone

U današnjem tekstu donosimo vam zanimljivu statistiku zapadno-moravske zone.
7. kolo ove zone obeležile su ubedljive pobede Crnokose, Omladinca, Jedinstvo Puteva i Sevojna. Sve četiri ekipe su slavile sa tri ili više gola razlike, a sa druge strane ne primivši nijedan gol.
Samo na jednoj od sedam utakmica videli smo gol na obe strane. To se desilo na meču Lazarica – Polet Trbušani, koja je završena rezultatom 1:3. Takođe, samo na jednoj utakmici nije postignut gol (Spartak 1976 – Polimlje).
Ukupan broj gledalaca na ovim utakmicama bio je 770, što je u proseku 110 gledalaca po utakmici. Uzimajući u obzir da je vreme bilo hladnije i ne baš za uživanje, ovaj podatak i ne iznenađuje toliko.
Viđeno je 23 golova, što je nešto više od tri gola po utakmici. Za sve ljubitelje fudbala ovo je odličan podatak, jer svi očekuju i priželjkuju da na svakoj utakmici vide što više golova.
Najubedljiviju pobedu ostvarila je ekipa Sevojna, koja je na svom terenu demolirala Savinac sa 6:0. Čak četiri igrača je postiglo po dva ili više pogotka za svoju ekipu.
Igrač kola je definitivno Nenad Vasiljević, trostruki strelac u pobedi Poleta nad ekipom Lazarice. Vasiljević je mrežu tresao u 8′ , 14′ i 56. minutu.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone