Search
Close this search box.
fk radan lebane
VREME ČITANJA: 1 min

Prvi poraz lidera na tabeli u 8. kolu Zone Jug

Nema više neporaženih ekipa posle 8. kola u Zoni Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije.
Lider je posle 7 pobeda zaustavljen u Bazi Jug u blizini Vranja. Pobedu timu koji uglavnom čine pripadnici Vojske Srbije doneo je Aleksandar Radivojević u 35. minutu.
Poraz lidera iskoristila je Plantaža. Na gostovanju u Velikom Trnovcu tim iz Donjeg Stopanja je potvrdio epitet najprijatnijeg iznenađenja sezone. Dva gola Stankovića i jedan Stojanovića doneli su pobedu Plantažerima. Počasni pogodak za Ternoci postigao je Musliju.
Leskovačka Sloga je četvrtom pobedom u poslednjih pet kola stigla do pozicije broj 3. Leskovčani su do pobede protiv Alakinca (2:1) stigli golom Jovića u sudijskoj nadoknadi vremena.
U jednoj od najzanimljivijih utakmica Radan na svom terenu nije uspeo da pobedi Moravu. Lebančani su poveli golom Dojčinovića u 31., a Hančani su do izjednačenja stigli pogotkom Stankovića u 38. minutu.
Kosanica se posle 4 utakmice vratila na pobednički kolosek pobedom u Bojniku. Posle 4 utakmice do pobede je stigla i Svetlost koja je bila sigurna protiv Jablanice.
Gracko je u Starom Gracku bilo ubedljivou u duelu sa Luginom iz Preševa koja je ostala usamljena na dnu tabele.
U Vinarcu nije bilo pobednika. Jedinstvo je dva puta vodila golovima Trajkovića i Dimitrijevića, Da bodovi ipak ne odu u Gornje Stopanje pobrinuo se Mitić koji je sa dva gola doneo bod domaćinu.
Foto: FK Radan Lebane

 

Možda vas zanima

TABELA zone jug