Search
Close this search box.
fk plantaza donje stopanje
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 8. kola Zone Jug

Na terenina Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije ovog vikenda nekoliko zanimljivih duela.
Do sada neprikosnovena Žitorađa gostuje u Bazi Jug Vojske Srbije kraj Vranja gde je dočekuju Nebeski Anđeli. Gosti žele nastavak serije od 7 pobeda, dok domaćin veruje da ima rešenje za napad koji je do sada postigao u proseku 6 golova po utakmici.
Pusta Reka na “vrućem” domaćem terenu dočekuje Kosanicu koja je posle dve startne pobede u seriji od 5 utakmica bez trijumfa. Bojničani žele potvrdu jakog domaćeg terena, dok gosti veruju da od mogu do važnog boda.
Dosta uzbuđenja se očekuje u duelu bivših srpskoligaša u Lebanu. Radan je i u ovu sezonu ušao sa najavom velikih ambicija, ali su one za sada potkrepljene samo pobedama na domaćem terenu. Morava u jedan od derbija kola ulazi sa trećeg mesta na tabeli sa željom da održi korak sa vodećom Žitorađom.
U duelima ekipa sa dna tabele Gracko dočekuje Luginu, a Svetlost u Badnjevcu ove jeseni bledu Jablanicu. Sve četiri ekipe žele pobede, a značajnu ulogu će igrati i domaći teren.
Povratnik među zonaše, Mladost iz Vinarca dočekuje Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja koje je posle lošeg starta u poslednja četiri kola zabeležilo 3 pobede.
Na velikom iskušenju će ovog vikenda biti zahuktala Plantaža. Drugoplasirani tim iz Donjeg Stopanja kao favorit putuje u Veliki Trnovac sa željom da novom pobedom nastavi poteru za Žitorađom.
U Leskovcu se u nedelju sastaju Sloga i Alakince. Duel ekipa koje su pre dve godine vodile žestoku borbu za prvo mesto ponovo je na programu posle ekspresnog ispadanja Leskovčana iz srpskoligaškog društva. Sloga je favorit na stadionu ispod Hisara, dok u Alakincu žele prekid niza ubedljivih poraza na gostovanjima.
Foto: FK Plantaža DS

Možda vas zanima

TABELA zone jug