Search
Close this search box.
New Project (6)
VREME ČITANJA: 2 min

Sarić najavljuje: Šumadija se bori za prvo mesto

U današnjem tekstu, pripremili smo za vas intervju sa jednim od najboljih igrača u tekućem delu podunavsko-šumadijske zone.
Uroš Sarić, fudbaler Šumadije iz Aranđelovca, trenutno najbolji strelac ove ekipe i jedan od najboljih igrača u dosadašnjem delu sezone, razgovarao je sa nama o raznim temama tekuće sezone.
Uroše, ti si predvodnik Šumadije u tekućoj sezoni. Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Pre svega vam želim dobar dan i da pohvalim rad vaše stranice i portala.
Hvala vam na tom epitetu ‘predvodnik’. Naravno da sam zadovoljan celokupnom situacijom, jer smo najmlađa ekipa u ligi sa najboljim trenerom u celoj Zapadnoj Srbiji bez premca. Ne bih isticao svoje zasluge već bih gledao ekipne, jer ekipa uvek i svaki naredni meč izbaci nekog pojedinca.”
Kakva je atmosfera u klubu i šta očekuješ od svog kluba do kraja sezone?
“Atmosfera u klubu je nikad bolja, jer smo svi iz Aranđelovca i ceo život smo tu i svi dišemo kao jedan. Što se plasmana tiče neću biti skroman, borimo se za prvo mesto.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu trenutno i koji su tvoji favoriti za ulazak u Srpsku ligu iz sve četiri zone?
“Što se kvaliteta liga tiče, dosta ekipa je po meni spremno da preskoči ovaj rang i da se vrati u Srpsku ligu. Mislim da je još rano govoriti ko su favoriti, jer je tek početak sezone, ali se nadam da će biti zanimljivo u vrhu tabele.”
Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu i kakve su ti ambicije?
“Što se mog individualnog dostignuća tiče, nadam se da ću postići još dosta golova i pomoći klubu da se nađe u Srpskoj ligi naredne sezone.” – izjavio je za naš portal Uroš Sarić.

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone