Search
Close this search box.
333
VREME ČITANJA: 2 min

Simultanka Nenada Kudrića

U derbiju 6. kola Srpske lige “Vojvodina” fudbaleri Bečeja savladali su Tekstilac na domaćem terenu sa 3:2.
Bečejci su poveli već u drugom minutu. Tomić je s leve strane dijagonalom uposlio Nenada Kudrića ispred kaznenog prostora gostiju, Kudrić je iz prve poluvolejom šutirao i pogodio suprotan ugao iskusnog golmana Braća. 2:0 bilo je već u 27. minutu, Varga je prošao po desnoj strani i  centrirao, a Tomić u padu kod druge stative glavom sproveo loptu u mrežu. U 37. minutu, domaći su još jednom pogodili gol, ali svoj, tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 2:1.
U 47. minutu gosti su izjednačili. Nikolić je prošao i dodao Šaviji, koji je bio egzekutor i koji je dono svojoj ekipi izjednačenje. Odluka je pala u 68. minutu. Posle gužve u kaznenom prostoru Kudrić se najbolje snalazi i postavlja konačnih 3:2.
OFK Bečej 1918 – Tekstilac 3:2
Strelci: N. Kudrić u 2. i 68. zOFK Bečej 1918, Tomić u 27. za OFK Bečej 1918, Džarić u 37 (autogol) u 37. i Šavija u 47.za Tekstilac. Bečej: Gradski stadionkraj Tise. Gledalaca: 100. Sudija: Mario Bogićević (Zrenjanin). Žuti kartoni: Tomić, N. Kudrić (OFK Bečej 1918), a Juriša i Nikolić (Tekstilac).
OFK Bečej 1918: Drinčić, Varga, Zeljković, Tatić, Džarić (od 46. Preradov), Tutnjević, Dabižlević (od 56 Tomčić), Tomić, Derviši (od 88. Ćuk), N. Kudrić (od 88. Živanović ), I. Kudrić (od 77. Tedić).
Tekstilac: Brać, Anđelković, Veselinović, Jezdović, (od 75. Šormaz ), Šiškov, Zulfić (od 46. Nikolić ), Davidović, Juriša (od 75. Vuković ), Zekić, Đurić, Vlaisavljević  (od 46. Šavija).

Nenad Kudrić, fudbaler Bečeja i trenutno najbolji strelac lige izjavio je posle meča da je zadovoljan svojom igrom, ali pre svega ističe igru svog tima, i to ja da je srećan zbog pobede u meču protiv Tekstilca i da se nada da će nastaviti sa ovakvim igrama.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Simultanka Nenada Kudrića

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina