Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda i Partizan kažnjeni sa 2.2 miliona dinara

Disciplinska komisija FSS kaznila je Partizan i Crvenu zvezdu zbog ispada njihovih navijača na 168. večitom derbiju koji je završen rezultatom 1:1.
Kako prenosi Sportski žurnal, Zvezda će zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njenih navijača morati da uplati okruglo milion dinara kazne.
Sa druge strane crno-beli će platiti malo više. Kao i Zvezda i Partizan će morati da plati milion dinara zbog korišćenja pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača, međutim, kako je Partizan bio domaćin dodaje se još 200 hiljada dinara kazne na račun loše organizacije meča.
Disciplinska komisija FSS, takođe je zatražila dodatno izjašnjavanje Novog Pazara povodom loše organizacije utakmice protiv Crvene zvezde proteklog vikenda.
Novi Pazar od početka sezone igra domaće utakmice pred praznim tribinama s obzirom da je kažnjen sa šest utakmica bez prisustva publike zbog incidenata navijača iz prošle sezone.
Zbog isključenja na utakmici Novi Pazar-Crvena zveda kažnjen je i pomoćni trener Pazaraca, Đorđe Jorović. On je dobio jednu utakmicu zabrane vršenja dužnosti.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda i Partizan kažnjeni sa 2.2 miliona dinara

Možda vas zanima

TABELA super lige