Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 2 min

U Zablaću se nadaju Srpskoj ligi

FK Omladinac iz Zablaća, ušao je u ovu sezonu kao glavni favorit u zapadno-moravskoj zoni.
Neočekivano su poraženi u prvom kolu na svom terenu od ekipe Lazarice (0:2). Nakon toga zabeležili su dve ubedljive pobede na kojima su postigli ukupno deset pogodaka.
Trenutno se nalaze na drugoj poziciji, sa učinkom od dve pobede i jednog poraza. Njihov cilj ove sezone je plasman u Srpsku ligu, a čega smo se još dotakli u razgovoru sa šefom struke Omladinca gospodinom Sašom Kovačevićem, pročitajte u sledećem tekstu:
Ekipa se odlično pojačala u ovom prelaznom roku. Kakva su vaša očekivanja za ovu sezonu?
“Ekipa se jeste pojačala sa desetak novih igrača, ali prelazni rok za nas još uvek nije završen. Očekivanja su najviša moguća, a to je sam vrh tabele.”
Dotakli smo se i ambicija za ovu sezonu, a šef struke Kovačević napominje i važnost afirmacije mladih igrača:
“Naše ambicije su plasman u viši rang. Takođe, želimo da afirmišemo i što veći broj mladih igrača, a konačan cilj je igranje u Srpskoj ligi.”
U prvom kolu, Omladinac je poražen neočekivano na svom terenu, a nakon toga su ostvarene dve pobede.
“Neočekivani poraz u prvom kolu, ali nas to nije poljuljalo i na najbolji mogući način smo se vratili pobedama uz deset postignutih golova u dve utakmice.” – prokomentarisao je prva tri kola gospodin Kovačević.
Za kraj našeg razgovora, čuli smo i očekivanja od naredne utakmice u Novoj Varoši:
“Čeka nas teško gostovanje protiv kvalitetnog protivnika. Mi u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, jer samo tako možemo do cilja koji smo zacrtali, a to je viši rang takmičenja.” – izjavio je za naš portal, šef struke Omladinca iz Zablaća, gospodin Saša Kovačević.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone