Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Pobeda u derbiju za trio Dubočice u timu kola na Istoku

Redakcija portala MSport izabrala je tim 4. kola Srpske lige Istok.
U derbiju kola i jednom od derbija sezone ubedljiva pobeda Dubočice. Briljirao je kapiten Dubočice Dušan Savić koji je sa 3 gola i 2 asistencije bio dominantna figura najvažnije utakmice ovog vikenda.
Njemu uz rame raspoloženi Dušan Mladenović i Miljan Ljubenović, momci iz jedne od najtalentovanijih generacija leskovačke Sloge koji su od Kadetske lige Srbije stigli danas do vodećih uloga u Dubočici.
Radnički je i posle 4. kola jedini neporaženi tim. Piroćance su do nove pobede predvodili iskusni Denis Ristov i Božidar Mančić.
SFS Borac je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Do treće pobede u sezoni ekipu je golom i asistencijom  predvodio iskusni napadač Nenad Simić.
Budućnost je u niškom derbiju osvojila nova tri boda. Tim iz Popovca u timu kola predstavljaju Mateja Stojanović i Nikola Mladenović.
Pojačanje Timoka na štoperskoj poziciji Nikola Nikolić učvrstio je odbrambeni bedem pred golom Zaječaraca koji najavljuju bolje nastupe u nastavku prvenstva.
Iz još jedne pobedničke ekipe, OFK Topličanina u timu kola vezista Jovan Jovanović. Na golu čuvar mreže Vlasine Strahinja Marković koji je uspeo da spasi Vlasinu ubedljivijeg poraza.
Tim kola formiramo uz poštovanje formacije 4-4-2, pa među najboljih 11 nisu svi raspoloženi strelci ovog vikenda.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok