Search
Close this search box.
radan lebane zona jug 2022
VREME ČITANJA: 2 min

Gracko dočekuje Leskovčane, derbi Zone Jug u Žitorađi

Derbi 4. kola Zone Jug igra se u Žitorađi gde će snage odmeriti dve vodeće ekipe na tabeli.
Zahuktala Žitorađa dočekuje Plantažu iz Donjeg Stopanja kod Leskovca. Oba rivala imaju maksimalnih 9 bodova, pa ovaj duel sa razlogom privlači veliku pažnju javnosti.
U subotu su na programu tri utakmice.
Nebeski Anđeli u Bazi Jug Vojske Srbije pored Vranja dočekuju Luginu i žele drugu pobedu u prvenstvu. Novi zonaš iz Preševa još uvek ne zna za pobedu, a sa 18 primljenih golova ima i najslabiju odbranu u Zoni Jug.
U subotu u Bojniku gostuje Alakince. Duel ova dva rivala pre dve sezone privukao je pažnju javnosti zbog nekih nefudbalskih stvari. Pusta Reka želi da se iskupi za poraz u Vladičinom Hanu, dok se u Alakincu nadaju osvajanju jednog boda.
Subotnji program zaokružiće Gracko i leskovačka Sloga koja pobedom želi da se vrati u vrh tabele.
U nedelju se pored derbija u Žitorađi igraju još 4 utakmice.
Svetlost u Badnjevcu dočekuje Kosanicu u utakmici u kojoj se očekuje puno uzbuđenja. Jablanica sa polovičnim učinkom na startu želi pobedu protiv Jedinstva koje nije osvojilo nijedan bod.
U Velikom Trnovcu gostuje Morava. Bivši srpskoligaš iz Vladičinog Hana veruje u pobedu i vreba priliku da se uključi u borbu za sam vrh tabele.
Jedan od najzanimljivijih duela ovog kola biće odigran u nedelju u Vinarcu gde se sastaju bivši srpskoligaši.
Domaća Mladost posle remija u Leskovcu želi da potvrdi svoj kvalitet u duelu sa Radanom. Lebančani na drugoj strani ne mogu da dozvole sebi još jedan kiks poput onog u Bojniku ukoliko žele u borbu za 1. mesto.

Možda vas zanima

TABELA zone jug