Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Cekić: Da se Dubočica pita za rezultat

Fudbaleri Dubočice posle tri odigrana kola imaju 5 osvojenih bodova, 4 manje od Radničkog iz Pirota na 1. mestu.
Leskovčani zauzimaju 5. poziciju na tabeli i najavljuju da od ovog vikenda kreću ka vrhu tabele.
“Očekivali smo bodove i da pobedimo makar na jednom gostovanju u prva tri kola. Ipak, ni ovo nije neuspeh. Imamo dobru ekipu, a niko protiv Pčinje neće moći lako do bodova” – kaže direktor Dubočice Vladica Cekić.
Dubočica ulazi u seriju teških utakmica u kojima će dosta toga biti rešeno, barem kada je reč o jesenjoj polusezoni.
“Dočekujemo Timočanin, zatim sledi gostovanje u Meševu, pa na našem terenu igramo sa Brzim Brodom. Posle toga slede dva vezana gostovanja, i to Borcu u Paraćinu i protiv Radničkog u Pirotu. Biće teško, ali s obzirom na kvalitet koji imamo verujem da od subote ulazimo u seriju dobrih rezultata.”
U subotu duel sa Timočaninom, ekipom koja uz Leksovčane i Piroćance važi za favorita u borbi za 1. mesto.
“Timočanin po kvalitetu ima ekipu za vrh tabele. Imaju iskusne, ali i veoma kvalitetne mlade fudbalere. Očekujem pobedu. Mi na našem terenu nemamo pravo na grešku”.
Stiglo je i poslednje pojačanje. Konkurenciju za mesto u špicu pojačaće Aleksa Vukomanović, dete Partizana, koji je u Leskovac došao posle 8 godina igranja u inostranstvu.
“Čekali smo i ovo pojačanje da kompletiramo tim koji smo planirali. Bez obzira na težak raspored, očekujem da se mi “namestimo” i da se mi pitamo za rezultate utakmica koje igramo” – optimista je direktor Dubočice Vladica Cekić.
Utakmica 3. kola Srpske lige Istok Dubočica – Timočanin igra se u subotu, u Sportskom centru Orion u Mrštanu, sa početkom u 16:30.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok