Search
Close this search box.
PSX_20220720_203740-1024x683
VREME ČITANJA: 1 min

Uroš Markoski – najbolji igrač 3. kola Srpske lige “Vojvodina”

Proteklo kolo u “Vojvodini” obeležila je pobeda zrenjaninskog Radničkog u Pančevu nad Dinamom, a najbolji pojedinac bio je Uroš Markoski koji je postigao i gol.
Mladi Špic je talenat nasledio od oca koji je igra za Proleter, Hajduk Rodić, Bežaniju, Banat .., a uvek je bio među vodećim strelcima prve i Super lige. Urošev brat Ivan takođe igra fudbal.
Uroš Markoski je u Radnički stigao iz subotičkog Spartaka gde je nastupao za mlađe kategorije. On je prve seniorske utakmice odigrao u ovom prvenstvu, a prvi gol je postigao upravo protiv Dinama.
“Presrećan sam pre svega zbog prve ovosezonske pobede mog tima, a neopsivosam srećan i zbog prvog zvaničnog seniorskog gola. Mnogo mi znači i gol i ovo laskavo priznanje, i svakako je veliki motiv za naredne mečeve” – rekao je Uroš Markoski.
Mladi napadač Radničkog dosta očekuje od svoog tima i od svojih igara.
“Dosta očekujem od ove sezone, imamo mladu i poletnu ekipu uz nekoliko iskusnih igrča, i mislim da ćemo se nositi sa svakim timom. Ja ću se truditi da pružim maksimum na svakom meču, i nadam se da ću se dobrim igrama nametnuti treneru Kandiću – završio je Markoski.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Uroš Markoski – najbolji igrač 3. kola Srpske lige “Vojvodina”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina