Search
Close this search box.
Screenshot_20220824-204830__01
VREME ČITANJA: 2 min

Ivan Knežević najbolji pojedinac 2. kola u “Vojvodini”

Sezona u Srpskoj ligi grupa “Vojvodina” je počela u znaku golmana. U prvom kolu najbolji pojedinac bio je Nemanja Toroman golman Kabela, a u drugom Ivan Knežević golman OFK Bačke.
Knežević je veoma iskusan golman, počeo je u Vojvodine, gde je prošao i školu fudbala, nastupao je za Cement iz Beočina zatim FC Yanga Afrikans (Super liga Tanzanije), Inđiju, Metalul Resiti (Rumunija), Proleteru, Kabelu, Radničkom iz Sremske Mitrovice, Starom Gradu…

“Naravno da mi je drago kada vas publika izglasa, mogu da kažem da je u ovom kolu bila odlična i konkurencija. Moj klub je odigrao 0:0 u Zrenjaninu sa Radničkim, i mislim da je izabran i Milovan Lekić golman radničkog da ne bi bilo nezasluženo. Ono što mi je takođe drago je što se sve više golmana pojavljuje u ovim izborima, što sigurno pokazuje da imamo sve više talenta za ovu poziciju, a to baš nije bio slučaj ranije” – priča Ivan Knežević.

OFK Bačka je prošle sezone ispala iz prve lige Srbije, to ipak nije pokolebalo ekipu, i sigurno je da že bačkoplančani biti u gornjem delu tabele ove sezone.
“Mi smo malo kasnije započeli pripreme, možda čak i dve nedelje kasnije od drugih, ali to ne znači da se nećemo boriti za visok plasman. Cilj je da u prvom delu budemo među pet ekipa, a na proleće da budemo hit lige. Ovom prilikom želim da se zahvalim treneru golmana Stevanu Kneževiću, šefu struke Mitroviću i pomoćniku čučkoviću jer mislim da svi zajedno radimo dobar posao. Ono što bi još na kraju rekao nadam se da će igrači OFK Bačke biti redovni u timovima kola i u glasanju za najbolje pojedince” – završio je Knežević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Ivan Knežević najbolji pojedinac 2. kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina